![]() |
|
307 Antipollution fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 Saat 22:43 |
vaktin varsa en az 500 km olmak koşulu ile uzun yola çık fakat 1-2 hafta sonra şehir içindeki kullanımdan sonra tekrar hata verir muhtemelen.. sorun edilecek bi husus değil.
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bosalttırmıstım ama pişman oldum çünkü yine aynı hatayı veriyordu arac gürültülü çalışıyor cok ses cıkartıyordu. sonunda cıkma bi katalizör buldum taktırdım arac normale döndü ama hala o ışık yanıyor.
bende hırs yaptım illaki söndürdecektim ve lpgye ayar üstüne ayar yaptırarak söndürttüm. bu kezde arac cok yakmaya basladı ve kırmızı ısıkta zor kalkıyordu. bende yansın sakınca yok dedim şuan o ışığı ve uyarıyı görmüyorum bile
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
resul0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resul0671
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede aynı hatayı veriyordu. ateşleme bobinini değiştirdim düzelti. bilginize...
|
|
3070671
|
|
![]() |
|
ES-41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Benim önceki aracım 307 ydi lpg taktırttım aynı ikaz geldi. çok uğraştım sensörler değişti ayarlar yapıldı ama bi türlü gitmedi. dünya para harcadım. sonunda 307 lerin lpg yi sevmediği ve bu durumun normal olduğu sonucuna ulaştım. bence fazla para harcama derim.
|
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
antipollution fault hatası aldığın zaman, arabada herhangi bir gözle görülür yada fiziksel olarak birşey hissediyormusun, farklı bir ses çıkartması yada aracın çekişinde problem olması gibi?
Bana bu uyarı 2 kere geldi.. ve araçda hiç bir şekilde bi sorun yoktu.. 1.ci uyarıda kaputtan birşeyleri açtım kapadım, çıkardım taktım geçti... 2.cisinde hata varken yakıt aldım ve geçti.. Sonra birgün yolum servisçime düştü ve olayı anlattım.... Eğer Seyahat esnasında yol aşağıya doğru eğimliyse ve hızlıysan, araç içinde bir basınç olayı gerçekleşiyor ve aracın beyni hata veriyor.. 1.ci hatada Tekirdağına giderken hızlıydım ve yokuş aşağıya giderken 160 170 civarı gidiyordum o hatayı aldım.. 2.ci hatada beylikdüzünden gelirken e5de eğimli yoldan hızlıca gelirken oldu... Yani.. araçta, gözle ve hissedilen birşey yoksa, yoluna devam et.. Büyük bi ihtimal hava basıncından beyni karışmıştır.. Eğer tam tersi ise Servisin yolunu tut bir an önce... Umarım yardımcı olabilirmişimdir.. Düzenleyen ozknckr - 22 Eylül 2012 Saat 20:11 |
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
o hatayı bende verıodu ve 206m teklıodu kapatık tekrar calstırıodum duzelıodu sorada gıdıp atesleme bobıı degıstırdım sorun kalmadı
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 lerin kronik hatası fazla önemsemenize gerek yok bence
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Problem ikinci oksijen sensorunden kaynaklaniyor. Aracinizda iki tane oksijen sensoru var. Bir tanesi katalitik konvertorden once, digeri sonra. Arada katalitik konvertor olmadigindan ikinci sensor birinci sensor ile ayni degeri okuyor ve bunun farkina varan ECU bahsettiginiz hatayi veriyor. Ikinci oksijen sensorunu kandirmanin yollari var. Egzoscular mutlaka biliyorlardir. Katalitiok konvertorunuzu bosaltan usta da buyuk ihtimalle biliyordu bunu. Ben yerinizde olsam paraya kiyip katalitik konvertor alirdim. Zira bu durumda muayeneden gecemeyeceksiniz.
|
|
![]() |
|
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
1,6 benzin+lpg aracımın katalizörünün içini boşalttırdıktan sonra sürekli antipollution fault uyarısı alıyorum, pc de katalizör eskimesi olarak hata veriyor siliyoruz bir kaç gün sonra tekrar aynı hatayı veriyor bundan kurtuluş yokmu arkadaşlar, bildiğiniz üzere katalizör pahalı bir parça görüşme desteğinizi bekliyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |