![]() |
|
camdan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 Saat 11:53 |
benim sorunum arka camları açtığımda camdan çıtçıt diye ses gelmeye başlıyor sanki kısa devre yapıyormuş gibi bir ses neden olur...böyle bir sorun yaşayan varmı???
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı ses direksiyonun altından geliyordu. direksiyonun altını söktüğümde orada bir köpük vardı. köpük kenara sürttükçe dediğiniz gibi kısa devre sesi gibi çıt çıt diye ses çıkartıyormuş. sabitledim ses kesildi.
bir de tam kısa devre sesi gibi değil ama kapıdan gelen bir çıt çıt sesi vardı. az önce kapıyı söktüm heryere baktım ettim sıkıntı görmedim. bir de kapıyı açarak gezdim ses kesildi. kilit tarafını yağladım sorun ordaymış o çıtırtıyı kesti. öncelikle sorunun tam neden kaynaklandığını gözlemleyin yoksa sorun bulunmuyor. tamirci ile olacak birşey olmuyor bazen. eğer sadece cam açıkken bunu yapıyorsa kapıyı açıp camı indirip duruma bir bakın. hatta iki kapıya da bakın ki eksik ya da farklı olan birşey varsa daha yardımcı olur. çünkü ben sol arka kapıdan gelen bir sesi sağ arka kapıyı da açarak ikisini karşılaştırarak bir tıkırtıyı gidermiştim. kolay gelsin. |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |