|
Peugeot 205 1.6 gti acil yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
musaizkeser
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 Saat 19:53 |
Merhaba arkadaslar
Öncelıkle aylardır arabam ıle ugrasıyorum ve hala devam edyoruz :)) Bana acılen krank mili lazım ama yardımcı olabılecek kımse var mı benı yonlendırebılecegınız bırılerı yada suraya gıt burayı ara dıyebılecegınız bıseyler... Yag pompası,ana yatak ve krank mılı degıstıgı zaman komple motor revızyona gırmıs olacak :) lutfen yardımcı olun cok magdurum araba bır aydır sanayıde kaldı cıkartamıyoruz... |
|
musaizkeser
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musaizkeser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
PEUGEOT 205 EKSANTRİK MİLİ 1.7 1.9 DZL 07.87-09.98 ESTAŞ ESTPM610029 bendeki araba 1.6 gti benzınlı bu parca olur mu arkadaslar ???
|
|
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
OTO EFE
Peugeot & Citroen Çıkma & Yedek Parça 0212 486 33 66 Arayip sıkıntını anlatabilirsin. --------------------------------------------------- Düzenleyen xpyhre - 09 Ekim 2012 Saat 00:01 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |