![]() |
|
Navigasyon nasıl bağlarım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 Saat 14:40 |
Merhaba arkadaşlar.
Oblio marka7" navigasyonum var, memnunum ancak şarjı pek fazla gitmiyor. Sürekli şarja çakmağa bağlamak gerekiyor, ön cama kadar kablo uzanıyor. Görüntü hoşuma gitmiyor, bende diyorum ki yol bilgisayarının oralarda bir yere direkt olarak elektriğe bağlıyayım. Nasıl yaparım ne önerirsiniz. Elektroniğim fena değildir ancak araç elektroniği karışık hele pejo hepten karışık. Aracım imzam da yazıyor, teşekkürler...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
ssertbakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssertbakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemşerim aynısından bende de var kablolardan nefret eden biri olarak aynı sıkıntıyı yaşamıştım. sizde aynımıdır bilmiyorum ama ben normalde pejonun otomatik farlar için yerleştirdiği bir parça var torpidodaki ekranın arkasında. onu ve göstergeyi yerinden çıkarttım . vida arama vida ok geçmeli orası hafifçe yukarı kastırınca çıkıyor. arkadaki kapağı hafiften çenttim kablo geçecek kadar ordan da teybin + ve - uçlarına bağlantı yapabilirsin. istersen birde düğme yap şarj cihazı sürekli bağlı kalmasın
|
|
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |