![]() |
|
RB3 bağlantı şeması lazım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 Saat 14:34 |
Arkadaşlar merhaba,
Elektronikten biraz anlarım, sese duyarlı ışık devresi tasarladım, sağ sol kanallı, sürücü ve yolcu ayak kısımlarına koyacağım, müzikteki basa göre ışık verecek, fakat teybin sağ sol çıkışlarına paralel bağlamam gerekiyor. Aracım 307 1.4 xr hdi 2004 model, teyp rb3 kasetçalarlı olandan. Teybin arkasındaki bağlantı şeması elinde olan var mı ( hangi kablo nereye gidiyo)? bu linkte arkadaş vermiş ancak yarısı var:http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18601&title=rd3-teyp-iin-aux-soketi-ve-kulaklk-girii Aradım forumda da nette de denk gelmedim birtürlü, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Düzenleyen ahmetismet - 20 Eylül 2012 Saat 14:35 |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
ssertbakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssertbakan
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9090&title=307-rb3rd3-soket-emas-haim-usta
Bu işinizi görür heralde
|
|
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razı olsun tam da bunu arıyordum...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |