![]() |
|
Camsuyu Hortumu Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 20:33 |
|
Selamlar.
Gecen yil iyi soguklar olmustu. Camsuyu deposunun donarak patladigini dusunuyordum. Aktardigim su alttan vurup gidiyordu. Bu gun gordum ki kablolar yerinden cikmis. Anladim ki, Cuma namazina giderken otobusun biri beni kaldirima cikarmisti. Simdi ssebebin bu olduguna inaniyorum. Ne kadar ugrassam da bacaksiz iki kabloyu yuvasina oturtamadim. Cozum onerisi olani dinliyorum, ne yapmaliyim?
|
||
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam ıc davlumbazı hafıf ac benım arabnınkıde cıkıo camurlugun aradan motoru oturtuyorum yerıne :D
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
|
Kucukken tavsan kovalardik dikenlerin arasinda. Muthis bir heyecan olmaliydi ki, dirseklerimizden asagisi daha sonradan guclu bir sekilde hissedecegimiz cizik sizilari ile boy boy dolardi. Bahsettigini 2 saat boyunca denedim, oturtamadim ;)
Baska bir onerisi olan? ;)
|
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Pompa Berk'in dedigi yontemle sokulup takilabiliyor. Haliyle borulari da takilabiliyor. Siz neresinde zorluk cektiniz? Oturtmak derken borulari pompanin cikisina mi sokamadiniz? |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
keske baska yontemı olsa ya tamponu sokuceksın ya davlumbazı yada aradan denıceksın :D
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
|
Koliva, var olan gucum ile coksem de kablolarin ucunu pompanin cikisina oturtamadim. Kirilma sebebiyle oturmuyor desem o da degil. Yuvasindan ciktigi belli. Oturmayi engelleyen bir seyler var, ilginc bir durum yani... Tamponu indirecegim gibime geliyor. Hayirlisi...
|
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bize bir resim gonder sen ![]() |
||
![]() |
||
|
Gec oldu, kusura bakmayin. Video cekmeye calistim. Umarim anlasilmistir. Bu arada tamponu da indiremedim zamansizlik yuzunden...
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |