![]() |
|
307 debriyaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 12:00 |
arkadaşlar benim aracın debrıyej pedalı cok yukarda kavrıyo geri vitese zor geciyo pedal hıdrolıklı bunlan böylemi yoksa balatammı bitıyo ayar olasılıgı yok bildigim kadarıyla 307 kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim .
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende sıkıntı çekiyordum. Baskı balatayı değiştirdim, pamuk gibi oldu, boşuna eziyet çekmişim...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardes cok yukardan kavramaya ve kalkarken arac tıtremeye basladıysa zamanı gelmıstır ne zaman degıstı en son
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
ben yeni aldım aracı 3 ay falan oldu ne zaman degişti bilmiyom tıtreme faln yok pedalda cok yumuşak 3 vites redlayna düştü 130 dedi . balata nasıl bilmiyom en üst seviyede kavrıyo bi alışamadim benim ford vardı tabanda kavrıyodu .viteslere gecışlerde ayagım havada kalıyo debrıyejden cekecem dıye
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
arkadaslar sunu denedım; 3.vites 4000devir 90km/h, 4.vites 4000devir 115km/h, 5.vites 2200devir 85km/h.. bu verilere göre debraj hakkında bilgi edinebilirmiyiz..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
arkadaşlar tek istegim. kendi araclarınızda debrıyaj pedalı yukardamı kavrıyo aşagıdamı ona göre benimkinde sorun arıyacagım
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Asagi ya da yukari olayi sizi yaniltabilir. Bana gore ne asagida ne yukarida ortada bir yerde ![]() Pedala basarken her noktada ayni hafiflik olmali. Eger kavrama aninda pedalin ilerlemesinde sertlik oluyor ise sorun basliyor demektir. Ayrica farkli testler de var. El freni ile kalkmaya calismak, rampa yukari cikarken gozlemlemek gibi. |
|
![]() |
|
testleri yaptım stop edıyo debriyaj normalde ben pedala taktım cok yukarda kavrıyo ama pedal cok yumusak tşk ederim bakacaz artık
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
hocam bıde benım gıbı vıtes ve hızın kacta olduguna bakabılırmısın:) yukarda yazıyor;)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
walla en son baktıgım da 3000 devir 5. vites 90 kmdeydı 3.vites kesıcı gırdı dewreye 130 dedi yınede bakarım dedıgıne
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |