Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Trafik Sigorta & Kasko Önerileri?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Trafik Sigorta & Kasko Önerileri?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rolandgarros Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rolandgarros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Trafik Sigorta & Kasko Önerileri?
    Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 22:35
Kısmetse önümüzdeki hafta 206 almaya gidiyorum malum aracı alınca sigortayı yeniletmek gerekiyor. Yaptıran arkadaşlar ne kadara malolduğunu yazarsa ben de fikir sahibi olabilirim. İnternetten araştırdım biraz Zurich Sigorta uygun gibime geldi. Sizlerin önerileri nelerdir? İyi forumlar..
Yukarı Dön
mev347 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mev347 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 22:52
merhaba aracın şimdiden hayırlı olsun. trafik sigortası olarak euro sigortadan uzak durmanı tercih ederim. iş bankasının anadolu sigorta veya genel sigortada yaptırabilirsin. tabiki aracın modeli yaşı vs fiyatlarda değişiklik gösterecektir.
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rolandgarros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 22:56
cevap için teşekkürler o zaman cevapları hatırladığımız kadarıyla aracın cinsi model yılı anlaşmalı sigorta şirketi ve ödediğimiz ücret şeklinde verirsek diğer arkadaşlarımızın da fikir sahibi olmalarını sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 22:59
Ben bugun imzamdaki aracim icin odedim 1 senelik 377 euro LOL
Sadece zorunlu sigorta, kasko zaten yok Smile

Düzenleyen koliva - 18 Eylül 2012 Saat 22:59
Yukarı Dön
mev347 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mev347 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 23:04
ben geçen sene euro sigorta yaptırmıştım.başıma bi kaza geldi ve bana çarptılar.  tamamen kusursuz olduğum kazada euro sigorta bana %20 hata ve 776 tl ücret çıkardı.tramerde sorguladım %0 kusur gözüküyordu.tabiki bi sürü telefon görüşmeleri derken dosyayı kapattırdım.daha sonra 260tl çıktı yanlış hatırlamıyorsam. bende anadolu sigortaya 263 tlye yaptırdım.
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rolandgarros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 23:30
Orjinalini yazan: mev347 mev347 Yazdı:

ben geçen sene euro sigorta yaptırmıştım.başıma bi kaza geldi ve bana çarptılar.  tamamen kusursuz olduğum kazada euro sigorta bana %20 hata ve 776 tl ücret çıkardı.tramerde sorguladım %0 kusur gözüküyordu.tabiki bi sürü telefon görüşmeleri derken dosyayı kapattırdım.daha sonra 260tl çıktı yanlış hatırlamıyorsam. bende anadolu sigortaya 263 tlye yaptırdım.

geçmiş olsun talihsiz bir olay üstelik sigorta şirketinin senin yanında olmaması da şaşırtıcı. demek ki biraz piyasada isim yapmış firmalara daha iyi güvenebiliriz.
Yukarı Dön
ekinoks44 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 08:30

merhaba aracın şimdiden hayırlı olsun. trafik sigortası olarak euro sigortadan uzak durmanı tercih ederim. iş bankasının anadolu sigorta veya genel sigortada yaptırabilirsin. tabiki aracın modeli yaşı vs fiyatlarda değişiklik gösterecektir.
Aynen öyle euro sigorta başlı başına sıkıntı. Özel servisler bile euro sigortadan parayı zor aldıkları için onarım yapmak istemiyorlar.
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 08:50
Orjinalini yazan: ekinoks44 ekinoks44 Yazdı:

Aynen öyle euro sigorta başlı başına sıkıntı. Özel servisler bile euro sigortadan parayı zor aldıkları için onarım yapmak istemiyorlar.

Oy oy oy, ben de Euro'dan ucuza yaptırdım diye seviniyordum, 20 gün kaldı bitmesine uzak dur yeniletme diyorsunuz yani Confused
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
sosyete_60 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sosyete_60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 08:51
arkdaşım axa sigortdan şaşma ben şirketinde çalıştım ödemlerde bi sıkıntı olmaz şuan zaten türkiyede dev şirket 1 ci sırada şuan sigorta sirketleri arasında birde anallız ve ak sigortalarda güzel firmalar trafik poliçen en hesaplı axa sigortada çıkar ama koskon axa yüksek çıkar ak sigortada düşük çıkar kaskonda sen arabanı al ben sana trafikta ve kaskonda yardımcı olurum fiyatta alırım
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 09:16
Orjinalini yazan: sosyete_60 sosyete_60 Yazdı:

arkdaşım axa sigortdan şaşma ben şirketinde çalıştım ödemlerde bi sıkıntı olmaz şuan zaten türkiyede dev şirket 1 ci sırada şuan sigorta sirketleri arasında birde anallız ve ak sigortalarda güzel firmalar trafik poliçen en hesaplı axa sigortada çıkar ama koskon axa yüksek çıkar ak sigortada düşük çıkar kaskonda sen arabanı al ben sana trafikta ve kaskonda yardımcı olurum fiyatta alırım

Hocam bana da yardım et ya Big smile

Bir kasko konusu açılmışken hemen içimdekileri dökeyim mazur görürseniz Ouch;

Şimdi efendim bir yıl önce aldık benim bu düldülü ve ilk aracımızdı, o zaman bir çok firmaya sordum soruşturdum en hesaplı trafiği Euro, en hesaplı kaskoyu Anadolu Sigorta önerdi. Hesaplı dediğime bakamyın net fiyatları söylemiyorum şimdilik. Ben 10 ayda her ikisini de ödedim. Ve yüzde 30 hasarsızlık için beklemeye başladım. Aklımdan geçiriyorum diyorum ki; işte yüzde 30 diyorlar ama sigortacı tayfasına güven olmaz (sözüm meclisten dışarı) işte yüzde 20 eksik alsalar diye hayal kuruyorum. Hayal diyorum çünkü geçenlerde nolcak bizim kasko diye sordum, adam demez mi geçen seneki fiyat çıkıyor. Ya nasıl iş ne alaka diyorum, verdiği cevap "kasko değerleri yükseldi". Tamam iyi güzel dedim, sonra demez mi aracın kasko değeri olarak "17,5" gösteriyor diye. Geçen sen 19 du ne alaka dedim hani kasko değerleri yükselmişti arabanın kasko değerini niye düşürüyorsunuz dedim, verdiği cevap kem küm, oranlar, şunlar bunlar. Anlayacağınız yüzde 30 olayı yalanmış, yok ben daha 1 yılı doldurmuşum kasko şirketi bana güvenmiyormuş, 3. veya 4. yılımda bu değer yarıdan fazla olacakmış mış mış.

Ayrıca 2 acenteye sordum. Verdikleri cevap "Peugeot lar kazanı oranı yüksek, maliyeti fazla araçlar olarak bilinir" dedi. Bu cümle ikisinden de geldi. Hatta dedim ne yani Ford alsam daha mı az ödeyecektim, bir tanesi büyük ihtimalle dedi. Böyle bir şeyi nasıl derler anlamış değilim, araba piyasada çoktur o yüzden tabi ki kaza oranı yüksek çıkacaktır. 

Ben bir yıl boyunca ufak tefek sıkıntıları bile kaskom delinmesin diye aktarmadım, korkudan mini onarım kullanmadım (onu da sizden ayrılacağım başka firmaya gideceğim dediğinizde yansıtıyorlarmış haberiniz olsun) adamların yaptığına bakın. 

Konuyu dağıtmak istemem ama böyle bir durumdan da haberiniz olsun istedim. 
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 12:59
ben geçen hafta zorunlu trafik sigortamı yenilettim. daha öncede ankara sigortada yaptırmıstım. geçen sene 230 verdim, şimdi 260 verdim. araçta kasko yok. sadece zorunlu trafik sigortası. daha önce bi kazam olmuştu, arkadan vurmuşlardı. benden haliyle para almadılar. karşı tarafın sigortası/kaskosu karşıladı.
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
KenBlockJR Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KenBlockJR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 13:02
mecburen güneş sigortadan yaptırıyorum, en uygun fiyatı o veriyor. groupama 650tl fiyat vermişti şaka gibi
206 Roland Garros 1,6 16V
Yukarı Dön
reddevil Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Ekim - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı reddevil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 13:17

Türk Nippon Sigorta yı da düşünün derim

ReD DeViL
Yukarı Dön
anil007 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı anil007 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 14:35
Arkadaşlar Anadolu sigortada sigorta uzmanı olarak çalışmaktayım.Trafik fiyatları şirketten şirkete göre değişmekte ve bu sene itibariyle hasar yüzdesi fazla olduğundan tüm trafik poliçe fiyatları artmıştır yani eskisi gibi 100lü rakamları görmek imkansız diyebilirim.Kaskoda ve trafikte hizmet ağı geniş ve sektörde tutunmuş firmalara yaptırmanızı öneririm.Benim 10 milyar kasko fiyatı çıkardığım bir müşterim dışardan 5 milyara yaptırıp getirmişti ama poliçeyi incelediğimde sadece kağıt aldığını anlayıp kendisine açıkladığımda acente doğru yöntemle kesildiğinde kendisinden 11 bin istemiş...

Ek olarak her sigorta şirketi geçen yıla oranla zararı fazla yedek parçası pahalı olan araç markalarında artışa gidebilir fiyatlar borsa benzeri değişebilir.Bu arada benim aracımda peugeot olmasına rağmen üzgünüm ama her zaman kasko fiyatlarında diğer araçlara göre biraz üstünde çıkar

Herkese iyi günler umarım işinize yarayacak bilgiler olmuştur...
Yukarı Dön
ekinoks44 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 15:35
Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Orjinalini yazan: ekinoks44 ekinoks44 Yazdı:

Oy oy oy, ben de Euro'dan ucuza yaptırdım diye seviniyordum, 20 gün kaldı bitmesine uzak dur yeniletme diyorsunuz yani Confused
Babamın aracına ışıklarda arkadan çarptılar. Çarpan aracın euro sigortası vardı. Tanıdık ustaya gittik adam euro sigorta belgesini görünce yüzü ekşidi. Hatır gönüle ilişkin yaptı aracı ama 2 ay oldu hala para alamadı. Birde yansanayi malzeme gönderdi sigorta şirketi. O nedenle uzak durun derim.
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 15:46
Bne bu sene yenıledım 8.ayda 350tlye groupamadan trafıgı yaptırdım gecen senede ordan yaptım.gecen sene anadoludan kaskoyu yaptırdım bu sene hatırlı kıramadım ray sıgortadan 1600tl ye yaptırdım.ıyı arastırman lazım gercekten.trafık uc asagı bes yukarı aynıda kasko 1.500 cekende var 3.500de ceken var.
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
sansasyon61 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sansasyon61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 18:58
ben aracımı axa dan trafik sıgortası yaptrdım gecen nisan ayında 330 tl verdım 
Yukarı Dön
ozaannn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozaannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 19:15
Ben bugun itibariyel sigorta poliçemi yeniledim 205 lira tutmuş daha gidip almadım ergodur ama büyük ihtimal bnce sigorta şirketinin adının önenmi yoktur en ucuzu en iyisidir benim için çünkü benim trafik sigortam karşı tarafın hasarını eger ben suçluysam karşılayacak bana bi faydası yoktur benim düşüncem bu yönde eskiden isme önem verip yaptırırdım artık yaptırmam mantık açıkca belli çünkü
ozaann
Yukarı Dön
Bursat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bursat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 Saat 14:25
Diğer çoğu sigorta firması 307 2004 aracıma 600 500 arası fiyat verdi axa 398 tl. sanırım uygun bir fiyat 

Düzenleyen Bursat - 25 Şubat 2013 Saat 14:26
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli"
307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli"
Yukarı Dön
tayfunn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tayfunn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 Saat 17:45
Yapı kredi sigorta 550 liraya yaptırdım genelde ucuz oluyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 164 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 85 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 77 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 267 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 162 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2319 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6747 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 145 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 146 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 145 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 732 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 191 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 181 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 885 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 348 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 559 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 415 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107901 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1658 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3451 4 Rock
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English