![]() |
|
Trafik Sigorta & Kasko Önerileri? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 22:35 |
||
Kısmetse önümüzdeki hafta 206 almaya gidiyorum malum aracı alınca sigortayı yeniletmek gerekiyor. Yaptıran arkadaşlar ne kadara malolduğunu yazarsa ben de fikir sahibi olabilirim. İnternetten araştırdım biraz Zurich Sigorta uygun gibime geldi. Sizlerin önerileri nelerdir? İyi forumlar..
|
|||
![]() |
|||
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
merhaba aracın şimdiden hayırlı olsun. trafik sigortası olarak euro sigortadan uzak durmanı tercih ederim. iş bankasının anadolu sigorta veya genel sigortada yaptırabilirsin. tabiki aracın modeli yaşı vs fiyatlarda değişiklik gösterecektir.
|
|||
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|||
![]() |
|||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
cevap için teşekkürler o zaman cevapları hatırladığımız kadarıyla aracın cinsi model yılı anlaşmalı sigorta şirketi ve ödediğimiz ücret şeklinde verirsek diğer arkadaşlarımızın da fikir sahibi olmalarını sağlayacaktır diye düşünüyorum.
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Ben bugun imzamdaki aracim icin odedim 1 senelik 377 euro
![]() Sadece zorunlu sigorta, kasko zaten yok ![]() Düzenleyen koliva - 18 Eylül 2012 Saat 22:59 |
|||
![]() |
|||
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
||
ben geçen sene euro sigorta yaptırmıştım.başıma bi kaza geldi ve bana çarptılar. tamamen kusursuz olduğum kazada euro sigorta bana %20 hata ve 776 tl ücret çıkardı.tramerde sorguladım %0 kusur gözüküyordu.tabiki bi sürü telefon görüşmeleri derken dosyayı kapattırdım.daha sonra 260tl çıktı yanlış hatırlamıyorsam. bende anadolu sigortaya 263 tlye yaptırdım.
|
|||
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
geçmiş olsun talihsiz bir olay üstelik sigorta şirketinin senin yanında olmaması da şaşırtıcı. demek ki biraz piyasada isim yapmış firmalara daha iyi güvenebiliriz. |
|||
![]() |
|||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
Aynen öyle euro sigorta başlı başına sıkıntı. Özel servisler bile euro sigortadan parayı zor aldıkları için onarım yapmak istemiyorlar.
|
|||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Oy oy oy, ben de Euro'dan ucuza yaptırdım diye seviniyordum, 20 gün kaldı bitmesine uzak dur yeniletme diyorsunuz yani
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
||
arkdaşım axa sigortdan şaşma ben şirketinde çalıştım ödemlerde bi sıkıntı olmaz şuan zaten türkiyede dev şirket 1 ci sırada şuan sigorta sirketleri arasında birde anallız ve ak sigortalarda güzel firmalar trafik poliçen en hesaplı axa sigortada çıkar ama koskon axa yüksek çıkar ak sigortada düşük çıkar kaskonda sen arabanı al ben sana trafikta ve kaskonda yardımcı olurum fiyatta alırım
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Hocam bana da yardım et ya ![]() Bir kasko konusu açılmışken hemen içimdekileri dökeyim mazur görürseniz ![]() Şimdi efendim bir yıl önce aldık benim bu düldülü ve ilk aracımızdı, o zaman bir çok firmaya sordum soruşturdum en hesaplı trafiği Euro, en hesaplı kaskoyu Anadolu Sigorta önerdi. Hesaplı dediğime bakamyın net fiyatları söylemiyorum şimdilik. Ben 10 ayda her ikisini de ödedim. Ve yüzde 30 hasarsızlık için beklemeye başladım. Aklımdan geçiriyorum diyorum ki; işte yüzde 30 diyorlar ama sigortacı tayfasına güven olmaz (sözüm meclisten dışarı) işte yüzde 20 eksik alsalar diye hayal kuruyorum. Hayal diyorum çünkü geçenlerde nolcak bizim kasko diye sordum, adam demez mi geçen seneki fiyat çıkıyor. Ya nasıl iş ne alaka diyorum, verdiği cevap "kasko değerleri yükseldi". Tamam iyi güzel dedim, sonra demez mi aracın kasko değeri olarak "17,5" gösteriyor diye. Geçen sen 19 du ne alaka dedim hani kasko değerleri yükselmişti arabanın kasko değerini niye düşürüyorsunuz dedim, verdiği cevap kem küm, oranlar, şunlar bunlar. Anlayacağınız yüzde 30 olayı yalanmış, yok ben daha 1 yılı doldurmuşum kasko şirketi bana güvenmiyormuş, 3. veya 4. yılımda bu değer yarıdan fazla olacakmış mış mış. Ayrıca 2 acenteye sordum. Verdikleri cevap "Peugeot lar kazanı oranı yüksek, maliyeti fazla araçlar olarak bilinir" dedi. Bu cümle ikisinden de geldi. Hatta dedim ne yani Ford alsam daha mı az ödeyecektim, bir tanesi büyük ihtimalle dedi. Böyle bir şeyi nasıl derler anlamış değilim, araba piyasada çoktur o yüzden tabi ki kaza oranı yüksek çıkacaktır. Ben bir yıl boyunca ufak tefek sıkıntıları bile kaskom delinmesin diye aktarmadım, korkudan mini onarım kullanmadım (onu da sizden ayrılacağım başka firmaya gideceğim dediğinizde yansıtıyorlarmış haberiniz olsun) adamların yaptığına bakın. Konuyu dağıtmak istemem ama böyle bir durumdan da haberiniz olsun istedim.
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
ben geçen hafta zorunlu trafik sigortamı yenilettim. daha öncede ankara sigortada yaptırmıstım. geçen sene 230 verdim, şimdi 260 verdim. araçta kasko yok. sadece zorunlu trafik sigortası. daha önce bi kazam olmuştu, arkadan vurmuşlardı. benden haliyle para almadılar. karşı tarafın sigortası/kaskosu karşıladı.
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||
mecburen güneş sigortadan yaptırıyorum, en uygun fiyatı o veriyor. groupama 650tl fiyat vermişti şaka gibi
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
reddevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
||
Türk Nippon Sigorta yı da düşünün derim |
|||
ReD DeViL
|
|||
![]() |
|||
anil007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
||
Arkadaşlar Anadolu sigortada sigorta uzmanı olarak çalışmaktayım.Trafik fiyatları şirketten şirkete göre değişmekte ve bu sene itibariyle hasar yüzdesi fazla olduğundan tüm trafik poliçe fiyatları artmıştır yani eskisi gibi 100lü rakamları görmek imkansız diyebilirim.Kaskoda ve trafikte hizmet ağı geniş ve sektörde tutunmuş firmalara yaptırmanızı öneririm.Benim 10 milyar kasko fiyatı çıkardığım bir müşterim dışardan 5 milyara yaptırıp getirmişti ama poliçeyi incelediğimde sadece kağıt aldığını anlayıp kendisine açıkladığımda acente doğru yöntemle kesildiğinde kendisinden 11 bin istemiş...
Ek olarak her sigorta şirketi geçen yıla oranla zararı fazla yedek parçası pahalı olan araç markalarında artışa gidebilir fiyatlar borsa benzeri değişebilir.Bu arada benim aracımda peugeot olmasına rağmen üzgünüm ama her zaman kasko fiyatlarında diğer araçlara göre biraz üstünde çıkar Herkese iyi günler umarım işinize yarayacak bilgiler olmuştur...
|
|||
![]() |
|||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
|
|||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
Bne bu sene yenıledım 8.ayda 350tlye groupamadan trafıgı yaptırdım gecen senede ordan yaptım.gecen sene anadoludan kaskoyu yaptırdım bu sene hatırlı kıramadım ray sıgortadan 1600tl ye yaptırdım.ıyı arastırman lazım gercekten.trafık uc asagı bes yukarı aynıda kasko 1.500 cekende var 3.500de ceken var.
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
||
ben aracımı axa dan trafik sıgortası yaptrdım gecen nisan ayında 330 tl verdım
|
|||
![]() |
|||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
||
Ben bugun itibariyel sigorta poliçemi yeniledim 205 lira tutmuş daha gidip almadım ergodur ama büyük ihtimal bnce sigorta şirketinin adının önenmi yoktur en ucuzu en iyisidir benim için çünkü benim trafik sigortam karşı tarafın hasarını eger ben suçluysam karşılayacak bana bi faydası yoktur benim düşüncem bu yönde eskiden isme önem verip yaptırırdım artık yaptırmam mantık açıkca belli çünkü
|
|||
ozaann
|
|||
![]() |
|||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
||
Diğer çoğu sigorta firması 307 2004 aracıma 600 500 arası fiyat verdi axa 398 tl. sanırım uygun bir fiyat
Düzenleyen Bursat - 25 Şubat 2013 Saat 14:26 |
|||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|||
![]() |
|||
tayfunn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
||
Yapı kredi sigorta 550 liraya yaptırdım genelde ucuz oluyor.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |