![]() |
|
Acil ABS Fault hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 Saat 09:07 |
Arkadaslar gunaydın
Sabah ıse gıtmek uzere arabaya bındım.Calıstırdım abs ve arıza ısıgı yandı ekranda abs fault yazdı 6-7 sonra ne arıza ısı yanıyor ne hata verıyor .Hersey normal fakat ılk calısmada bu sekıl.hafta sonu yola gıtcem yardımlarınızı beklıyorum.Buarada sabah yogun yagmurlu ıstanul alakası varmı :D
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Banada iki yıl önce 3-4 kez aynı hatayı vermişti servise gittim bilgisayara bağlattım hata çıkmadı, usta abs sensörlerine pislik gelmiştir ondan olabilir tekrarlarsa gel demişti 2 yıldır hiç tekrarlamadı
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Sonucta fren sıstemı ınsan kıllanıyor.Bızım araclarda yagmura suya kara hıc gelmıyor.PPye baglatacagım bı bakalım bırsey cıkacak mı.Bılgısı olan varmı arkadaslar baska?tskler.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
abs sensörüne giden ( fren sistemi düzeneğinde ) kablolarda bükülme,yıpranma olduysa temassızlıktan olabilir,bilgisayara bağnaldıgı gibi ortaya çıkar :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Ne kadar sevsemde bu aracı arası sıra kafası gıdıyor.pp ye baglattık aracı lıftede kaldırdık hıc bır problem yok.hata yok vermıyor artık anlamadım gıttı valla nasıl ıs bu.Nazara mı gelıyor ne yapıyor :))
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bendede aynısı oldu dostum, anlık bi hatadır bence, 2 yıldır hiç hata vermedi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |