![]() |
|
fiyat bilgisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 Saat 23:23 |
arkadaslar aracımı satmayı düşünüyorum ama piyasası nasıl gider onu bilmiyorum.kimisi 13 yazıyo kimisi 15 kimsi 16 17 öyle gidiyor.
mesela benim aracım 2000 model 2000 motor 140 beygir.ful + full aracın klimasındsan sanrufuna kadar hepsi çalışıyor far ayar motoru hariç. aracımın benden önceki sahibinde ufak bir kazası far sag taraftan.sağ camurluk ezilmiş ve ayna sı krılmış.tabi yaşı itibari ile aracta boya da var.ön kaput ve arka bagaj kaputu nu ben boyattım.ön kaputun boyanma nedenni aracı aldıgımda kaput vardı ve muayeneden gecmediği için söktürdüler.ama kaplamada nasıl bi kaplamaysa söküldügünde bütün yapışkanları üzerinde kaldı İLAÇ bile cıkartmadı yapışkanları ve mecbur tiner ile silmek zorunda kaldı.ve bu tinerle silinince boyaya zarar verdi boyaya.arka bagaj kaputunu ise ufak tefek çürümeler var dı camın alt kısmında ve onlar onarıldı o yuzden boyandı.aracım 145000 de triger seti değişti on fren diskleri değişti arka fren balataları değişti yag bakımı 139 inde yapıldı 15000 lik yag koyuldu.yani kısacası butun agır bakımları yapıldı.aracta şuan hiçbir kusur yok.muayenesi 2013 kasım ayına kadar var.aracta 1300 lük sony bas 1600 alpin anfi ön kapılarda mit var.arka angel stop farları var. 195 45 16 jant var spor yayları falan filan hepsi var işte angel farım kırıldı taş vurdu camına camı kırıldı ve farların bir halkası yabmıyor diye orjinleri kullanıyorum şuan. sizce bu aracım nekadar eder.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı aldıgımda kaput var yazmısım yanlışlıkla kaput ta kaplama vardı.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
keşke resim koysaydın böylece daha makul sonuçlar çıkacaktır diye düşünüyorum. iyi satışlar bu arada. |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede resim gerekli herseyden once ve far motorlari elimde mevcut eger lazimsa ozelden yazabilirisn
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
aracın resimleri sitede var.üye aracları bölümünde.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |