![]() |
|
akü sürekli boşalıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 Saat 00:15 |
eskı aracımda basıma geldi sorun dınamo
|
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende vardı sıfır ku aldım nafıle sarj dınamosunu degıstırdım komle sorun kalmadı
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
akunun omru bitmis
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
baska bir aku takip denedinizmi bence denemekde fayda var araci dagitmadan once...
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
bu sorun bana yabanci gelmiyor.bende navitech teyp var direk bagladigimda aracimin akusu 2 gunde bosaliyordu bende careyi kontaga baglamakta buldum. akuyu yeni almistim ve sarj dinamosuda bu sebepten elden gecirttim.ama degisen bisey olmadi.sendede navigasyon cihazindan kaynaklanan bi bosalma olabilir.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Aracın aküsü farları 1 dk yaktığım zaman tamamen bitiyor zayıf olduğu zamanda stpo ve abs ışığı çalıştırdıktan sonra 3 defa yanıp sönüyor aracı 15-20 dk hareket ettirdikten sonra kontağı çevirdiğimde herhangi bir sıkıntı yok direk çalışıyo ve stop ve abs ışığı yanmıyor herşey yolunda o zamn şimdi akümü ömrünü tamamlamış yoksa aracımda mı bir kaçak var.Birde aracımda double din piranha navigasyon takılı kontağa bağlı değil bundan dolayı olma ihtimali var mı???
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
aracımın üzerindeki iki yıllık inci akü.Aracı 1-2 gün hareket ettirmediğim zaman akü zayıflıyor sanayide ustalara ölçtürüyorum şarj edilmesinde ve akü değerinde bir sıkıntı olmadığını söylüyor.aracımda anfi tesisatı vardı dedim ondan dolayı kaçak vardır araya anahtar attım kullanmadığım zaman kapatıyorum.ancak sorun hala devam ediyor.en son bir ustaya götürdüm kaçak mı var diye usta akünün + kutup başını söküp akünün + kutup başına dokundurdu durmadan kıvılcım çıkıyordu ve araçta büyük bir kaçak var dedi bu şekilde kaçak testi yapılırmı yardımlarınızı bekliyorum
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |