![]() |
|
FM Transmitter Önerir Misiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 Saat 00:37 |
2004 model 206 araç için orjinal teybini çıkarmak istemediğimden çakmaklığa takılan bu FM transmitter'lerden almayı düşünüyorum. Cızırtı vs. sorunları varsa başından geçen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Ne gibi dezavantajları var, usb bellek ile mp3 dinlemek üzere önerir misiniz? İyi forumlar.
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım orjınal teyp tarafından aux cıkısı yapabılıyordu 206cı arkadaslar yanlıs hatırlamıyorsam yardımcı olacaktır ve forumda bır arastır ıstersen.Ben bır kac tane kullandım fakat pekde guzel olmadı begenmedım.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
aux çıkışını mp3 player'a bağlayabiliyorsak hakkaten hiç gerek kalmaz transmitter'a :) |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dostum fm transmittere kesinlikle bulaşma ben aldım 5 para etmez istersen hediye bile edebilirim sana, ben audio system denen cihazdan taktım çok memnunum ses kalitesi şarkı geçişleri çok iyi beklediğimin çok üzerinde kaliteli ses veriyor. Alttaki linkte incelemem var göz at istersen.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24084&title=audio-system-incelemem-resimler-eklendi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
teyp aynıymış dostum yalnız biraz masraflı çözüm bulmuşsun. bir de kulaklık girişi şeklinde kablo geliyor ve o kabloyu mp3 player veya telefonunuzun kulaklık girişine takıyorsunuz böylece teyple irtibat sağlanmış oluyor böyle bir sistem buldum ama maliyeti ne kadar bilemiyorum. link: http://www.eservisler.com/forum/her-marka-oto-teyp-e-aux-girisi-yapilir-mp3-ve-ipod-icin-t27048.html?s=e34f9a1dd49f8cd36b5adb9bf9ee96cf& |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam audio systemin en güzel özelliği şarkıları ve klasörleri ister teyp üzerinden ister direksiyon kumandasından kontrol edebiliyorsunuz, auxtan mp3 bağladığınız zaman şarkı, albüm değiştirmek sorun oluyor, bence parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
anladım hocam ekstra aparat mı geliyor direksiyon yanına monte etmek için nasıl kontrol ediliyor bilgi verirseniz sevinirim. öneriler için ayrıca saolun dikkate alacağım. |
|
![]() |
|
yok dostum aparat falan yok, teybin arkasında cd changer çıkışı var yani teybe harici cd çalar bağlamak için çıkış var o çıkışa bu cihazı takıyorsun, teyp bu cihazı harici cd çalar sanıyor, sonra sd kart yada usb bellek içine 9 adet klasör oluşturuyorsun her klasöre 99 tane şarkı atıyorsun ister track ister mp3 fark etmiyor, orjinal direksiyon altındaki kumandadan kontrol ediyorsun, kumanda daki tekerleği çevirdiğinde her kademede başka klasöre geçiyor, alttaki ve üstteki tuşlarla önceki ve sonraki şarkıya geçiyor, ucundaki düğmeylede radyo ve cihaz arasında geçiş yapıyor.
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
ben de fm transmitter i tavsiye etmiyorum hiç keyfi yok aux çıkışla da ugrasmak istemiyorsan git 200 TL civarı usb li pioneer teypler var onlardan al kurtul
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Ben piranha fm transmitter kullanıyorum orjinal teybi değişmek istemediğimden dolayı. Eğer yüksek ses ile müzik dinlemiyor isen ve de bulunduğun ilde boş radyo frekansı rahat bulabiliyorsan al derim. Eğer büyükşehirde yaşıyorsan tabi bu zor olacaktır. O zamanda ses kalitesi çok düşük olur.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu durumu etkiliyen çok faktör var;
1- teybinizin sinyal alıcının yakınlığı (anten) 2- Kullandığınız transmitterin kalitesi 3- Şehrinizdeki radyo frekans boşluklarının durumu 4- Şehrinizdeki diğer transmitter kullanıcıları Bu faktörler sorun yaratıyor. Büyük şehirlerde transmitter kullananların bir ışıkta durması ortak radyo kanalı yayınına dönüşebiliyor hatta araya potpori tarzı bir durudma girebiliyor. Ama şehirler arası yollarda çok ideal diyebilirm. Ayarladığınız düzgün boş bir frekans gideceğiniz yere kadar sorunsuz götürebiliyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. özellikle serco05 kardeşim aydınlattığın için sana ayrıca teşekkürler dediğin cihaz aklıma yattı gibi. iyi forumlar..
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |