![]() |
|
Alanya'da Önerebileceğiniz Oto Ekspertizci Var Mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2012 Saat 23:33 |
|
bu hafta sonu araç almak için alanya'ya gideceğim fakat aracı baktırmak için orada önerebileceğiniz computest (ekspertiz) ve kaporta ustası varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. iyi forumlar..
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Alanya sanayide Özel başarı renault servisi haşim yılmaz abimiz var yardımcı olur.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
teşekkür ederim irtibat numarası varsa sevinirim fatih bey..
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Üzgünüm iletişim numarası yok.Nette araştır veya sanayıde sorarsan yardımcı olabılırler zaten ufak bır sanayı.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
nete baktım bulamadım artık sanayiye girdiğimizde sordururuz yardımların için teşekkürler hocam iyi forumlar ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
bir de peugeot yetkili servisine gitsek ekspertiz yapıyor mu araca, ben yapmıyor diye biliyorum ama emin olamadım yine de..
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |