![]() |
|
çok ilginç otomobil ilanları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2012 Saat 11:58 |
Biraz önce araçlara bakmak için gezinirken çok ilginç 2 ilan karşıma çıktı ne anlama geliyor bu ilanlar?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-sedan-1-6-dream-99430797/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-fiesta-titanium-1-4-tdci-99431651/detay |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
yabancıdan yabancıya satılık araçlar. google translate'den çevirmişler.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanları kandırmaya calısan turkcesı yokmus gıbı davrananlar heralde :D google translate kullanmıslar :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
![]() ![]() ![]() ![]() |
farklı farklı 3 tane ilana rastladım çözemedim bence de dolandırma işi gibi geldi.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye'de bilmiyorum var mi boyle birsey ama ben burada karsilastim. Aktarayim.
Bir ilan goruyorsunuz, arac cok guzel, herseyi mukemmel, fiyati da fena degil. E-mail atiyorsunuz ve aradan gecmeden size cevap donuluyor. Pek cok email versiyonu ile karsilastim, genellikle uzun emailler oluyor ama kisaca email sunu diyor: Ben su anda yurt disindayim. Aracim da benimle ama bir sekilde satmam gerekiyor. O yuzden fiyatini bir miktar ucuz tuttum. Yapmamiz gereken sey su. Siz bir miktar para yatiracaksiniz kapora niyetine. Sonra ben araci su kargo firmasi ile size gonderecegim. Siz deneyip bakacaksiniz, olursa olur, olmazsa olmaz diyeceksiniz. Kargo sirketinin webadresi de veriliyor. Bakiyorsunuz bayagi buyuk ve guvenilir bir firma gibi gozukuyor. Saniyorum ki o da paravan ve bu isin icinde. Sadece websitesi mevcut. Sonra parayi gonderiyorsunuz, tabi ne araba ne bisey gecmis olsun ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |