![]() |
|
amortisör sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2012 Saat 20:51 |
slm arkadaşlar uzun süredir amortisör patlamasıyla başım belada üçüncü defadır amortisör değiştiriyorum monroe marka taktırıyorum her seferinde kısa süre içinde patlıyor garantiden değişiyorum en son monroe refleks taktırdım oda patladı ne yapmamı önerirsiniz sorun amortisörlerdenmi yoksa arabadamı anlamadım gitti orjinal alıp taktıracam servisi aradım onada garanti vermiyorlar ne yapacam şaşırdım şimdi orjinal alacam diyorum ya oda patlarsa acaba amortisör yerlerinde yamuklukmu var
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amortisör kolay kolay patlamaz. montaj şekli ile alakalı olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu kimsenin bi fikri yada önerisi
|
|
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Ne kadar surede 3 amortısor denedınız gercekten sasırtıcı arkadasın dedıgı gıbı montajla ılgılı sıkıntı olabılır mı usta ne kadar ıyı?
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
altı aydan kısa bi süre içerisinde 3 defa patlattı şu an dördüncü amortisörler üstünde onlarda gidici
|
|
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
araçta kısa yay yada 17 üzeri jant varmı ?
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Üstad bu seferde başka bir yerde değiştirt amortisörlerini..Ustadan ustaya montajdaki İnce noktalar değişir
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
araçta 17 jant var 225 45 lastik yayların kısa olup olmadığını bilmiyorum onu nasıl anlarım ama araba baya yere yakın
|
|
|
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
arkadaşlar 2 yıl 307 ye bindim amortisör dışında (sesli çalışan arka amortisörleri kastediyorum)herşeyinden memnundum 307 min . sattım 2009 focus aldım Amortisörler için söylüyorum oh bee
yeni modelleri bilmiyorum 307 için konuşuyorum gerçekten güzel araba ama şu amortisörler resmen kazık kasise girdiğimde arabadan bir şey koptu sanırdım....
|
|
2006 307 1.6 HDI premium
|
|
![]() |
|
HLTYLMZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Bence de amortisör öyle kolay kolay patlamaz. Spor ve sertliği yüksek yay kullanıyorsanız standart amortisörler dayanmaz. Daha sert amortisörler kullanmanız lazım koni, eibach marka olabilir tabi ki yol tutuşu artarken konforunuz iyice düşecektir. Hatta yoldaki her çakıl taşını hissedeceksiniz :) Ya da yayları daha yumuşak yaylarla değiştirtebilirsiniz. 407 'imle 2 sene önce bir dağdan atladım ~80 km gibi bir hızla (hız tümseği diye niyetlenmişler ama dağa dönüşmüş sanırım) velhasıl yüksek hızla dağı aşınca ön amortisörlerden biri tam gitti diğeri zedelendi bir de motor takozundan olduk. 2 amortisör + 2 amortisör takozu + 1 motor takozu = 700 TL olarak değiştirttim. Umarım probleminiz kolay çözülür.
|
|
407 1.6 HDİ Ex.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |