![]() |
|
Sonar Far mı ? Eagle Eyes Far mı (206) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2012 Saat 09:37 |
Arkadaşlar slmlar
Mevcutta junyan angel far var aracımda fakak artık illallah geldi bu farlardan bana
Mercekleri ne yaptımsa göstermiyor
Her iki far içindeki mercek ayakları kırılmış sadece ayar vida yerleriden duruyor bu nedenle ayarda tutmuyor
Sağ far sadece 1 vida ile duruyo diğer ayakları kırılmış , hatta bir önceki sahibi bildiğiniz demir tel ile araç şasesine tutturmuş
Sonar far ve Eagle far arasında sizlerden fikir almak istedim
Sonar
![]() Eagle Eyes
![]() Eagle eyes görünüm açısından daha hoş duruyo ama kaliteleri nasıldır bilemiycem
Fikirlerinize göre sipariş vericem
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kalitelerini netde araştırıp kullanıcı görüşlerinide değerlendirip karar vermek lazım ama görünüş açısından ben sonar 1 beğendim.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar çok araştırdım ki malesef bulamadım
O yuzden forumdan yardım alayım dedim , kullanan,bilen yada şahit olan vardır diye
Sonarı bir çok araçta gördüm ama Eagle Eyes i hiç görmedim
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
FK üretimi eagle bulabilirseniz düşünmeden alın derim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
bende eagle vardı sorunsuz kullanıyodum bi kaza yaptık teki gitti
o kadar ara sor eagle bulamadım.mecbur sonar aldım ama alcaksan eagle almalısın hatta bulursan banada haber vermelisin :) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
junyan, sonar ve eagle eyes farları çok karşılaştırdım, eğer uygun fiyata eagle eyes bulabilirsen al derim çünkü en son sonar ile eagle eyes arasında çok fark vardı. bulamazsan da sonarı tavsiye ederim.
Birde eagle eyesin angelleri florasan olduğu için gündüz de belli oluyor, sonarın angeller led olduğu için gündüz belli olmuyor. Bu durumda eagle eyes daha iyi ama onun da florasanları çabuk bozulduğunu duymuştum. yolda giderken 4 angel halkasından 1 tanesi sönebiliyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
eagle eyes satan yer varmı bildiğiniz???
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
burada çifti 310 tl, havale ile 294,5 tl
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/956/Peugeot-206-Eagle-Eyes-Angel-Far (Angel halkaları sarı renk yanar) burada çifti 329 tl http://www.yenicarsim.com/peugeot-206-siyah-angel-far-eagle-eyes/far-lamba/id/584815/ (Angel halkaları sarı renk yanar) burada çifti 335 tl http://www.antalyaotoaksesuar.com/angel-eyes-on-farlar/peugeot-206-eagle-eyes-angel-far.html (Angel halkaları sarı renk yanar) burada çifti 370 tl http://urun.gittigidiyor.com/garaj/peugeot-206-eagle-eyes-far-23854922 (Belirsiz) burada çifti 490 tl http://www.sanalpazar.com/Peugeot-206-Siyah-Angel-Eyes-Far-Depo__isp2174752 (Angel halkaları sarı renk yanar) yalnız ürün açıklamalarını dikkatli oku bazı angel halkaları sarı renkte yanabiliyo iyice araştırdıktan sonra alabilirsin. Düzenleyen rolandgarros - 17 Eylül 2012 Saat 12:45 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
arkadas madem sormus ben de sizlere yardımcı olmaya calısayım, bir donem ben de aracıma far degisikligine niyet etmistim. baya bir internet ve dükkanlar arası arastırmalar yaptım. sonuc olarak sonar marka angelların piyasada en cok tutulan olduguna kanaat getirdim. ve basladım fiyat arastırmasına aksarayda parcacıları gezdim adam 250 tl dedi sonar icin 2 yıl garantili, montajı 30 tl tutar demisti.
edit: imla Düzenleyen herry - 22 Eylül 2012 Saat 21:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |