![]() |
|
206 Roland Garros İçin En Uyumlu LPGP? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 Saat 19:29 |
2004 model Peugeot 206 1.6 16 valve 110 beygirlik araca takılabilecek en sorunsuz LPG sizce hangisi? Araştırmalarıma göre BRC ve Zavoli öne çıkıyor. Sizin önerileriniz ve karşınıza çıkan problemler nelerdir?
|
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklı olan LPG taktırmasın şu 206 lara. Anamızı ağlattı. Kime sorsam da bunu söylüyor. 2 gün iyi olsa 3. gün cortluyor. ya öyle bin. Ya da sat 307 207 falan al
|
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sizin bu söylediklerinize katılmıyorum. lpg seçiminde lpg kitinin markasından çok takacak ustanın bilgi ve becerisi önemlidir. Eğer usta dandik ise en kaliteli lpg kiti bile randımanlı çalışmaz. peugeot 307 1.6 16v benzinli aracıma atiker lpg kiti taktırdım. yaklaşık 30.000 km boyunca kullandım ve hiç bir sıkıntısını görmedim. bu şekilde de aracımı sattım. kısacası kötü lpg sistemi yoktur, kötü usta vardır. tecrübe ile sabittir. sizin lpg markasından çok hangi usta diye arama yapmanız gerekmektedir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |