![]() |
|
buji izolatör çatlağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslanparcası ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanparcası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 Saat 09:54 |
Geçenlerde murat abiden (şahin peugeot ) buji filtrevs. aldım. Gittim tamirciye, aracın üzerindeki orjinal bujileri söktü 2 si çatlak çıktı. porselen (izolatör kısmı). Ben bunu ustanın sökerken çatlattığını düşünüyorum. Normalde bu çatlak olsa araçta silkeleme, devir düzensizliği falan olurdu herhalde ama hiçböyle birşey olmadı. Şimdi içime kurt düştü sökerken çatlatan adam yeni bujileri takarkende çatlattıysa diye. Gerçi aracı teslim aldıktan sonra araçta düzensiz çalışma silkeleme falan olmadı ama bu usta ufacık çatlattıysa zamanla büyürde bobine falan sorun yaratırmı diyede korkuyorum.
|
|
2009 206 sedan 1.4 8V atiker obd2
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En buyuk neden ustanin eski bujiyi cikarip yeni bujiyi yerine koyarken ustten asagiya yuvasina birakmasidir. Bu sekilde catlar. Halbuki bir hortuma ilistirilerek ya da ozel uretilmis alet kullanarak yuvasina yavasca koyulmasi ve sonrasinda sikistirilmasi gerekir.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk calistirdigimda aracı benzin kokusu gelıyo bazen neden olabılır..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |