![]() |
|
Roland Garros Deneyimi Olanlar Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 Saat 05:12 |
206'yı yakından takip edenler Paris'te düzenlenen geleneksel Roland Garros tenis turnuvasına ithafen yapılmış özel üretim o yeşil araçları bilir. Oldum olası bu araç rengi dışında beni cezbetmiştir. 2004'te gri renkte üretilmesi ile tam da hayallerimi süsleyen bu aracı bugünlerde almaya çok yakınım. Ama almadan önce siz değerli Peugeot dostlarından artıları, eksileri ile bu aracı yorumlamanızı rica edeceğim. Tabi öncelik bu aracı kullananların. Gelecek yorumlar için şimdiden teşekkürler..
![]() Düzenleyen rolandgarros - 14 Eylül 2012 Saat 05:13 |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel up
![]() |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
roland garros candır :)
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Roland Garros seni tatmin eder... Bunu sahibi olarak biliyorum... Ancak dikkat etmen gereken hususlar var...
Foruma yeni üye olmuş bir arkadaşım için de Roland Garros aradık, hatta bakmaya bile gittik... Döşemeleri yıpranmış, çok değişeni olmuş, boyası sıkıntılı ve donanım konusunda sıkıntılı (katlanır aynası bozuk, digital klima arızası, cam tavan perdesi kapanmıyor) araçlar bulduk... Genelde bu araca sahip olup da sıkıntısı yoksa pek satılmaz... Çok iyi araştırmalısın... Tatmin konusuna gelince; çoğu arabada opsiyonel olan özellikler Roland Garros ta standard... Full araca sahip oluyorsun... Motoru da sıkıntısız olanı bulursan değemezler keyfine... Çok iyi araştır... Temizini bulursan 1.000 2.000 TL fazlasını ver al...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öle kitap gibi araçtır ama iyi ve temizini bul derim bende 2004 model 206cc vardı roland garros biraz yordu beni ama aldıgımda da yorulmus bır aract temizliğe dikkat et fazla para ver gerkirse temiz al
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |