![]() |
|
garip bir ses 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mesutay20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 Saat 00:29 |
arkadaşlar bugün 307 xt premium 2002 aldım. kontrol ettirdim bi sorun bulamadılar. ama devri aldım eve geldim.tekrar dışarı çıkmak için bindim. kontağı çevirdim. motor çalışmadan arabayı tiremem aldı. motoru çalıştırdım. titreme devam etti. bi kaçç saniye devam edip sustu. çok moralim bozuldu. bide gazı sert verince egzodan sert bi horultu çıkıyor. adam modifiye olsun diye yaptırdım dedi. acaba onu susturabilir myiyim. hoşlanmam öyle şeylerden. saygılarımla...
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne kadara aldınız acaba
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
mesutay20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
![]() ![]() ![]() ![]() |
17000
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
güncel
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Titreme direksiyonda, vites kolunda veya pedallarda da hissediliyor mu? Biraz daha ipucu vermeniz gerekiyor. Düzenleyen koliva - 14 Eylül 2012 Saat 13:46 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Motor çalışmadan araba nasıl titredi ben de onu anlamadım.Tek marşta çalıştı mı araç?
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Egzoz mu var aracta horultu var dedın.Ucuna kafa takmıs olabılır cıkarabılırsın yada son susturucuyu degıstırmıstır.Arac benzınlı mı dızel mı?kac kmde?
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
araç tüplü, direksiyon, pedallarda ve koltukta bide hissediliyor arkadaşlar. ekzozada baktım başlık yok. klasik eksoz. ayrıca km 109.000 de. ayrıca araç tek marşta sorunsuz çalışıyor. bu gün sanayide gitmedğim yer kalmadı. kimse anlamadı.
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
evet vitesten pedallara koltuğa kadar..
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
bu sorunu yaşayan yok mu acaba ve ya yardımcı olabilecek..???
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
nasıl bı tıtremeden bahsedıyoruz baya telefon gıbı tıtredımı nasıl bısey ılk defa duydum
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
euro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
araç ilk çalıştığında titriyor sonra Lpg geçince kesiliyorsa , Benzin enjektörlerinden birinde sorun olması muhtemel. bilgisayara bağlatınca hangi enjektörse gösterir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
bu gün denedim de hem benzinde hem de tüpte aynı şeyi yapıyor. özellikle rölantide net bi şekilde farkına varıyorum..
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
araba sarsıntılı çalışıyorsa şanjıman takozu ya da motoru sabitleyen bir takoz var onda problem vardır. benim aracım rolantideyken titriyor gibi oluyordu. götürdüm ustama baktı arabayı kanala sok yada kaldırsınlar dediğim iki parçayı bir kontrol ettir. çok önemli bir şey değil. gazlı pejolar bir kaç saniye geç algılar gazı oda normaldir alış. gaz kelebeğini temizlettir azalır vs vs. hayırlı olsun o fiyata alacağın en iyi araba...
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
tşk ederim...
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
sana insanda hissettirdiği duyguyuda tarif edeyim :) sanki motor arabaya fazla da alıp başını gidesi var gibi olur.
Düzenleyen tilbe307 - 16 Eylül 2012 Saat 00:43 |
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
benimde 307 de olmusdu.10 15 saniye sonra sesi kesiyodu.benimkinide tamirciler anlamadi, bir arkadas cozdu olayi.motor calismaya baslarken icerde bir disk gibi kece var tipki cd gibi motor calisinca o kece kapaniyor ve sesi kesiyo.biraz gaz verince sesi keser rolantide baslar ve isninca hicbirsey yoktur.benimkise 115 000 km de ayni hata yapmisdi. 2006 da 650 ero yemisdi. belki ondan olabilir. bunlar kucuk sey allah kaza bela vermesin.....
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
bu gün farkına vardım da ses fandan geliyor. acaba nedeni ne olabilir???
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Klima acik olabilir mi? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
< ="//www.facebook.com/attachments/messaging_upload.php?id=MessagingInlineComposer" style="width: 0px; height: 0px; ">hayır klima kapalı iken...
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |