![]() |
|
206 gti şanzıman :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 Saat 14:28 |
slm arkadaşlar yine başımda bi problem var.Gecen gun 3. vitesi biraz sert gecirdim. Daha bi ileriye gitti vites sonra 1 ile 3 zor girmeye basladı. Cok ileri gidiolardı neredeyse konsola deyicek kadar.Dünde komple vitesler gitti sadece 3 ve 4 girio ve vitesdeyken vites koluyla oynıyabiliorum. :S Acaba sorun nedir Şanzıman yağıda yeni deisti Yardim ederseniz sevirinirm ...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vites kollari cikmistir. Hazir ustanin eli degmisken hepsini degistirin derim. Zaten 3 taneler.
Aslinda bu kollari motorun arkasinda gorebilirsiniz. Birisi icerde vites degisimi yaparken diger bir kiside bu kollarin oynayip oynamadigina baksin. Eger oynamiyorsa kollar cikmistir. Sizin durumunuzda 3 ve 4. viteste bir kolda oynama olmasi gerek. |
|
![]() |
|
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
1,2 ,5 ve geri hic yok oraya girmiyo zaten sadece ileri geri var kollardandir deil mi ustad ?
|
|
![]() |
|
ileri geri derken hareket olarak vitesin 3 4 yani
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Soyledigimi bir deneyin ve kollardan olup olmadigini siz gorun. Ben sadece tahminimi soyledim
![]() |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gecen aynısı benim basıma geldi ama benim viteslerin hiç biri çalışmıyordu.problemde vites kolu kopması :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
sorunu buldum alt kopruden vites cubugu kırılmıs koprunun komple inip kaynak olması lazım :S
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |