SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

206 gti şanzıman :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lew40 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Şubat - 1989

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lew40 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 206 gti şanzıman :(
    Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 Saat 14:28
slm arkadaşlar yine başımda bi problem var.Gecen gun 3. vitesi biraz sert gecirdim. Daha bi ileriye gitti vites sonra 1 ile 3 zor girmeye basladı. Cok ileri gidiolardı neredeyse konsola deyicek kadar.Dünde komple vitesler gitti sadece 3 ve 4 girio ve vitesdeyken vites koluyla oynıyabiliorum. :S Acaba sorun nedir Şanzıman yağıda yeni deisti Yardim ederseniz sevirinirm ... 
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 Saat 15:06
Vites kollari cikmistir. Hazir ustanin eli degmisken hepsini degistirin derim. Zaten 3 taneler.
Aslinda bu kollari motorun arkasinda gorebilirsiniz. Birisi icerde vites degisimi yaparken diger bir kiside bu kollarin oynayip oynamadigina baksin. Eger oynamiyorsa kollar cikmistir. Sizin durumunuzda 3 ve 4. viteste bir kolda oynama olmasi gerek.
Yukarı Dön
lew40 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Şubat - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lew40 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 Saat 15:13
1,2 ,5 ve geri hic yok oraya girmiyo zaten sadece ileri geri var kollardandir deil mi ustad ? 
Yukarı Dön
lew40 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Şubat - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lew40 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 Saat 15:14
ileri geri derken hareket olarak vitesin 3 4 yani 
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 Saat 15:20
Soyledigimi bir deneyin ve kollardan olup olmadigini siz gorun. Ben sadece tahminimi soyledim Smile
Yukarı Dön
peugeotttt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 Saat 23:24
gecen aynısı benim basıma geldi ama benim viteslerin hiç biri çalışmıyordu.problemde vites kolu kopması :)
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
Yukarı Dön
lew40 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Şubat - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lew40 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2012 Saat 11:58
sorunu buldum alt kopruden vites cubugu kırılmıs koprunun komple inip kaynak olması lazım :S 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.