![]() |
|
206 1,4 hdi 2006 Model Turbo Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nokta25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2012 Saat 16:59 |
Arkadaşlar tahmını turbo sorunum var arıza soyle gaza basınca 20000&30000 arası turbo acardı sımdı bazen acmıyor sadece motor zorlanıyor turbo acınca hırıltı sesı gıder normalde ama bazen acmıyor bagırıyor araba ama gıtmıyor halıyle turbo acmadıgı ıcın hava desımetresınde hata buldular 230 tl kadar onunla duzelırmı bılmıyorlar havadan para vermek ıstemıyorum yardımcı olacak bır arkadasımız varmı
|
|
![]() |
|
mustigiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baskı balatan gitmiş olabilir ???
|
|
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
|
|
![]() |
|
soldiermertefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soldiermertefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
turbo şu devirde açar diye bir şey yok devamlı devrededir.araç bağırıyor devirleniyor gitmiyorsa baskı balatana baktır.
|
|
2008 206 sedan comfort
|
|
![]() |
|
mustigiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Baski balata 450 yan sanayi
Orjinal peugeot 500 tl Gecmis olsun... |
|
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
|
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
eğer turboda ıslık sesi yoksa özellikle araç 3000 devri geçmiyorsa öncelikle bakılması gereken turbo selonoid valfidir. (başımdan geçtiği için biliyorum araba 3000 devri hiçbir şekilde geçmiyordu ve çekiş çok zayıftı enjektör bakımı yapıldı geçmedi wesgate (selonoid )değişti ilk kalkış 1,2,3,4,5 vites fişek gibi yanlız seyir halinde özellikle 3 ten 2 ye aldığımda vitesi yine 3000 devri geçemiyorum.parça 307 için 120 tl 206 için kaç para bilmiyorum.
|
|
2006 307 1.6 HDI premium
|
|
![]() |
|
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Sizin arızaya benzer bir arıza vardı aracımda.Arıza
hava desımetresınde çıktı. Değiştirdik düzeldi.Orjinal taktırın. Tavsiye sadece.
|
|
![]() |
|
nokta25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
servısınde cıhaza taktık desımetrede yuksek akıs dıe hata cıktı açtık temızledık sonrasında hıc yenıden olcturmedım bugun sanayınden aldım muşul galıba onu temızlemısler uzun yola cıktım yaklasık 190 yaptım takır takır calısıyor gıttım servıse 50 tl ucret verdım desımetre ve dıger temızlıkler sok tak ıcın nede olsa sorunum bıttı dedım ama ucretı odedıkten 5 dakıka sonra yokus cıkarken yıne aynı hatayı verdı gıttım adamın yanına tekrardan pazartesı bırak baskı balatalarına bakalım dedım ya bu arkadasın dedıgı gıbı hava desıtmresınden se sızce calısan baskı balatayı bozuk gostereıp degısmek ısterlermı ? cunku herkes bırseye bozuk dıyor degısıyor artık hıc bı sanayı esnafına guvenım kalmadı :S
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
yokmu fıkrın olan beyler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |