![]() |
|
Aracın arkasından gelen bozuk para şıngırtısı sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mmuussaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2012 Saat 10:14 |
Arkadaşlar daha yeni torsiyon ve baskı balata değiştirdim. Araba hafif sallandığında yani ufak çukurlarda bozuk para şıngırtısına benzer bir ses geliyor. Neden kaynaklanıyor olabilir acaba?
|
|
2001 Pug206 1.4
Atiker LPG |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ekzost askı lastiklerinden takılı olmayan vardır, ekzost yapıyordur, bir kontrol et arkadasım
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
mustigiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
- torsiyon bilyeleri olabilir mi acaba ?
|
|
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
|
|
![]() |
|
35_gti_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 35_gti_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ses arka balatalara baglı saçlardan geliyo aynı ses bim aracımdan da geliyodu çok rahatsız edici bir ses arka lastiklere sertce elinle vur o sesi duycaksın.
|
|
![]() |
|
DeNvEr64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
egsoz borsunun boğazını kontrol ettir abicim. bi askıya aldır bak bakalım. ben o sesle 300 km yol yaptım bide performans egsozla :D sen düşün artık gerisini.... memlekete varıp baktırdığımda egsozdanmış. yada mustigiz'inda dediği gibi torsiyon bilyeleride olabilir.
|
|
Noldu Ya..??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |