![]() |
|
Eibach 5 cm taktım 8 cm düştü... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 Saat 12:07 |
arkadaşlar
merb.
106 pejoya eibach 5 cm sportline taktım 8 cm düştü?uzerinde yazan sekılde dusmedı?
çok düştü.arabanın altındaki korumayı bıkac kere sürttüm bisey olur mu? eskıden ortalayarak uzerınden gectıgım logar kapakları surttu ne bıcım korktum valla. hep boyle mı olacak? nedendir bilginiz var mı? |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ılgınc 8 cm dusmus :) o zaman yollarda tımsah gıbı gıtcen dikkatli :) |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takan kişi amortisör takozlarına işlem mi yapmış bir sorun isterseniz.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır bir işlem felan yapmadı.orjınallerı cıkarttı kırmızı eıbach yayları taktı o kadar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |