![]() |
|
206 RC |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ATA55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2012 Saat 23:25 |
|
Merhaba aRkdslar 2000 Model 206 XR Aracım var. Arkadaşlar Aracımı RC Çevirmek istiyorum Gereken parçalar nelerdir önerirmisiniz bana ?
Elimde fotografları yok ama en kısa zamanda çekip koyucam Aracım bu Linkteki aracın aynısıdır. İstedigim kıvam ise bu . Gerekli parçaları bana yazarsanız svinirim herkese teşekkürler şimdiden.
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
180 bg motor da takacakmısın
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
ATA55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
Yok. Sadece DIŞ Görünüm bakımından RC Ye Dönüştürmek istiyorum. İç Olarak Sadece koltuk ve Km Saatlerini alıcam.
Lütfen yardımcı olunuz . teşekkürler.
|
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1-Koltuklar (1500-2000 tl)
2-Jantlar (1200-1500tl) 3-göstergeler(250-300tl) 4- çift çıkışlı son susturucu (400 tl) 5-Daha büyük diskler ve kaliperler (300 tl kaliper hariç) 6-Ön tampon (fiber yaparsan 300 tl) 7-Arka tampon (Fiber Yaparsan 250 tl) 8-Sağ ve sol ön çamurluklar (600 tl boya hariç) 9- Spoiler (150 tl ) |
||
![]() |
||
|
Ufak bi hesap ile 4000-5000 tl falan buluyor :))
Peki arkadaşım hepsi benim arabaya sıkıntısız uyar mı ? Çamurluklar kapıların ordan sorun yaratmaasın ?? |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
herşey uyar uymasınada ortalama 6 bin tl parçalar tutar artı işçilik masrafı buna değermi bilmem rc fiyatları da ortada yani 20 bin gibi rc nin fyatları oynuyor zaten aracınızı rc ye çevireceksiniz ama fiyatı da rc ile aynı olacak bence aracınızı satıp direkt rc alın hemde oynanmamış olur, karar sizin selamlar.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
|
Kafamda tam olarak projeyi kurdum.
Çamurlukları 2.el olarak alıcam. Ön arka tampon RC RC Jant Angel far 206+Stop Rc Spoiler Brembo Balata kapakları :) Koltuk Gösterge falan gerek yok bence :) Güzelde bir egsoz başlgı ile tamamlanır herşey. 2000-2300 TL Gibi bir rakama bu projeyi çıkartabilirmiyiz arkadaşlar :)
|
||
![]() |
||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
bunlardan önce bi fırın da ekmek yemen lazım sanki...
|
||
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
||
![]() |
||
|
Nasıl yani anlayamadım :) Biraz daha açık konuşursanız sevinirim ;)
|
||
![]() |
||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
parça+ işçilik çok masraflı olur demek istedim sanırım yanlış anlaşıldım. özür dilerim. 206 x desing kullanıcısıydım tek hayalimdi rc ama youtubeden izlemekle yetindim sadece :)
206xs arkadaşın da dediği gibi bunu satıp Rc alsan daha mantıklı gibi görünüyor keza üç aşşağı beş yukarı aynı paraya gelecekler gibi
![]() |
||
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
||
![]() |
||
|
Yok Ne Özürü Estağfurullah :) Şöyle bir durum var . Araba aile arabası yani Aileme ait Ben Öğrenciyim :) 2.0 Benzinli ve Tek Kapı bir araç aile için ne kadar uygun olur bilmiyorum :D Yani Şuan teklif etsem onlara Gülerler diye düşünüyorum. Çıkma RC parçaları biraz boya Düzeltme ile RC Görünümü vermek istiyorum ki Aracım 2000 model ve baya eski görünüyor :) Hayırlısı diyelim. |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
bu arada çamurluk spoiler v.s gti da alabilirsin bu parçalar iki araçdada aynı.
|
||
![]() |
||
|
Spoilerim hazır. Yahu RC Çamurluk ile Normal çamurluk arasında ne fark var ? Dün gece indim arabaya baktım eve çıktım RC Çamurluga baktım arasında hiç bir fark göremedim ? Bide bizim araba biraz esk daha yeni bir görünüm olsun diye yapıyorum
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
gözünü karartıp girmen lazım
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
Rc ve GTİ çamurlukları daha şişkin |
||
![]() |
||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
2003 ve sonrası xs lerde rc çamurlugu
|
||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
||
![]() |
||
|
Peki orjinal çamurluklarının üstüne oturtma şansımız yok mu tamponu ?
|
||
![]() |
||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
orjinal camurluklara gti ve rc tamponu uyuyo benim amca oglunda xt var ama ön tampon rc kendi taktırdı
|
||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
2000 model onun arabada
gayette güzel gözüküyor 206 tıyı gösteren rc tamponuyla gti tamponu zaten diger tamponlar arabayı yusyuvarlak top gibi gösteriyo kısa oldugu için |
||
|
||
![]() |
||
|
Peki görünüşte bir farklılık var mı rc ile normal çamurluk arasında şahsen çamurluk işine girmek istemiyorum pahalı biraz. bugn bi abi ile görüştüm Arabayı Dip basacaksan RC Çamurluk şart Eğer biraz düşereceksen normal çamurluk kullan masrafa girme dedi. Tamponu takınca Nasıl durur merak ediyorum açıkçası ya.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |