![]() |
|
307 dizel yakıt sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
poyrazkuzey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyrazkuzey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2012 Saat 19:00 |
Arkadaşlar merhaba
opetten aldığım mazotun içine su karıştırmışlar , yolda ilerlerken araç kendini birden ileri atıyor veya tekliyor ne yapmam gerekiyor , depoyu temizleyecek bir katkımı kullanmalıyım
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam depoyu fulledın mı yoksa bır mıktarmı aldın
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
poyrazkuzey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyrazkuzey
![]() ![]() ![]() ![]() |
fulledim hocam malesef ama yakıt bitmek üzere şimdi
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bıtmek uzereyse ustune gene baska yerden fulleyın ama fulemeden once mazot fıltrenızı degıstırın orjınalıyle
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
su karıştırdıkları kesin mi? yoksa siz böyle bir olay var diye, direk su karıştırdıkları kanısına mı vardınız?
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
wruth marka yakıt katkısı yakıttaki suyu parcacıklara ayırıp nötralize ediyormuş.Forumda kullanan arkadaslar varsa Onay alıp kullanabilirsin.
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
opet yapıyor mu böyle bir şey. bir de mazot su karışımı uyarı lambası var o yanıyor mu?
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyrazkuzey
Merhaba arkadaşlar ilginize teşekkür ederim ama anca işlerin yoğunlugundan yazabılıyorum
su karıstırdıkları kanısına ben vardım cunkı aynı yerden bır arkadasım daha magdur olmus onu tespıt ettım , herhangıbır arıza ısıgı falanda yanmıyor ısın ilginc tarafı sadece bir kere yolda gıderken tekledıgı anda sınırlenıp gaza bıraz daha bastım araba baya bır ılerı gerı attı ve stopladı ekranda bısıler yazdı ama ne yazdıgını goremedım dediğiniz gibi mazot filtresini ve katkı maddesini koydurarak deneyeyim birde
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
yol bilgisayarında water in fuel filter uyarısı verdi mi
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyrazkuzey
hayır oyle bır uyarıda vermedı ? ne yapmam gerekıyor arkadaşlar
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
iyi bir ustaya git ve eger çerçekten su karısımı varsa yakıt sistemini komple temizletmeni öneririrm pompa enjektörler demir talaşlanması yapabiliyor ve onarılması oldukça pahalı sonuçlar veriyor eger mazotta su varsa ve elindede istasyonun fişi mevcutsa masrafı istasyona yükle bence
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyrazkuzey
tamam saolasınız en iyisi bir ustaya götürmek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyrazkuzey
arkadaşlar ekranda "engine management system faulty" bu uyarıyı veriyor ne anlama geliyor ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |