![]() |
|
206 xs hakkinda bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
montana ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2012 Saat 01:24 |
Merhaba arkadaslar 1.5 ay once bende 206xs alarak araniza
Katildim,siz xs kullanicilarindan ricam bizim aracimiza dair bilmem gereken kronikleri ve dikkat etmem gereken seyler varmi varsa nelerdir? Birde benim arac tek kapi hoperlorlerini degistirmek istiyorum on kapi 16cm onu ogrendimde arka tarafdaki hoperlorler kac cm? bilgilendirirseniz sevinirim. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arka kapilarda bulunan hoparlorlerin capi 13 cm.'dir.
|
|
![]() |
|
montana ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Tamam tesekkurler. |
|
![]() |
|
35_gti_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 35_gti_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arka kapılara 13 cm lik for x takabilirsin tavsiye ederim ben memnunum
|
|
![]() |
|
Evet olculer belli oldu ve arayisa gectim artik guzel bisey secip alicam. Buarada xs kullanicilarindan aracla ilgili dikkat etmem geteken bilgileride bekliyorum,tesekkurler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |