![]() |
|
307 sw motor zorluyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selimvarlik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selimvarlik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 23:18 |
selam arkadaslar bir sorum var. bende pegeuot 307 sw dizel turbo var. bu aralar araba belli aralıklarda kendini ağırlaştırıyor. sonra 2500 devir üstüne cıkmıyor. sanki üzerine kaya koymuşlarda çekemiyor gibi. kontak aç kapattıktan sonra bir süre full cok seri kullanılıyor yada 2000 devir üzerine cıkmazsam motoru zorlama yapmıyor ve sabitlenmiyor .acaba sorun nedir...
bu arada aracım turbosu egr si ve manifolttu ve salyangozdan cıkan turbo borusu değişti...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracin motor ariza lambasi yaniyor mu?
|
|
![]() |
|
selimvarlik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selimvarlik
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bugun bir servisci arkadasa gittim diyorki turbo havası dengesiz geliyor. turboyu taktırdığım turbocuya gidiyorum bir sorun yok diyor. antalyada adam akıllı ehli bir arkadaş bilen söylerse sevinirim....
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eger motor ariza isigi yaniyor ise aracinizin bilgisayari bir hata kaydi uretmistir demektir. Bu hata kaydini aracinizi bilgisayara baglatarak ogrenebilirsiniz. Aksi halde deneyerek parca degistirme ile cok masraf yaparsiniz. Aracinizi bilgisayara baglatin ve ariza kodlarini (aciklamalarini degil, kodlarin kendilerini) bizlerle paylasin. |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
büyük ihtimalle turbo kumanda elektro vanası arızalı orjinali 130 tl civarı
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
Dostum ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Geçmiş olsun kardeş...Benim aracın bakımını yapan eski sanayide "coşkun oto" sahibi muhammet çoşkun usta var...Kendisi pejo servisinen ayrılma,klasik tamirci ustasından öte teknoloji ile de içili dışlı ve arızanın tespiti ve hallolması için gerçekten uğraşıyor...telefonu 2423346241- 05352422571-05068066846...32 plakalı 307 sw sahibi ardadaş yönlendirdi dersen beni tanıyacaktır,kolay gelsin...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selimvarlik
herkese teşekkürler. turbo başıncı yüksek hatası verdi bilgisayar en son. turbo kontrol edildi elektro vana bir dişi kırılmış onu değiştirdim 120 tl civarı ama sanırım orjinal değil. hala aynı hatayı yapmaya devam etti . antalya yeşilsanayide bir usta buldum adam 1 gün uğraştı sonunda borularda hata cıktı tıkanma yapmış turboyu geri çekmiyor. bugune kadar 100 km de kitlenen araba dün 170 üzeri gördü hala gidicek :) . şuan yeni sıkıntı frenler değişicek ve egr de ufak biraz sıkıntı var. piyasada hangi marka egr alınır fiyatta verirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |