![]() |
|
307 OTOMATİK ŞANZUMAN ARIZASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xxxxxxxxxo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 19:48 |
MRB İSMİM ÖZCAN BENDE 2004 MODEL 307 SW AT ARAÇ VAR YENİ ALDİM ARAÇTA ŞU ŞEKİL BİR SIKINTI VAR SADECE 4 VİTESTE SEYİR HALİNDE GİDERKEN SABİT GAZDA VEYA GAZ KESME KOMPRASÖR ANINDA ÖZELLİKLE ARAÇTA SİRKELEME OLUYOR SANKİ ARCIN BUJILERI SORUNLU GIBI GAZI KESIP KESIP VERIYOR TÜM MEKENIK VE ELEKTRIKLI PARÇALAR TEK TEK DENENDİ FAKAT ÇÖZÜM BULUNAMADI ELEKTRO VANALARI BİLİ KÜÇÜK VE BÜYÜK DENENDİ AMA NETİCE BULUNAMADI SORUN SİZCE NE OLABILIR
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de var araç gaza basmadıgım zaman 1.5 devirde felan kendi bir sarsıyor. sonra düzeliyor. Çoğu kişi enjektörler yada boğaz kelebeği temizlencek dedi. Ama otomatik arabada farklı olabilir. Sanzımanına bir baktır.
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
xxxxxxxxxo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
Kendim zaten yetkili servis çalışanıyım ama araçta yapmadığım şey kalmadı sadece 4 viteste olması kötü şanzıman diyecem ama diyemiyorum çünkü neden sadece dreksiyonu özellikle sağa çevirdiğimde tekleme yapıyor
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alternatörünüzü kontrol ettirin derim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
alikonce ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
özcan usta benim 307 2004 model bendede aynı sıkıntı var sanki gaza kesik kesik basıyormuşşun gibi sanki araba bir gidiyo bir gitmiyo gibi mi??????? aynı sıkıntımı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
Neden sadece 4 viteste ??
Şu an bu arızayı tüm türkiye Araştrıyor Peugeot ve almanya bulunamadı halen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
evet ama benımkısı ozellıkle dreksıyon saga cevrıldıgınde yapıyor sankı bır kablo var şase yapıyormus gıbı ama yok işte
|
|
![]() |
|
alikonce ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
çok eminim ki aynı sorun ve dediğin gibi sadece 4.viteste(açıkçası diğer viteslerde dikkatimi çekmedi ama benim dikkat ettiğim böyle 60-70 km/h geçince o da zaten 4.vitese denk geliyo) bende şuan fikir üretme aşamasındayım ama sen bütün yerlere bakmışşın bulamamamışsın arızayı ilginç gerçekten...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben bunun otomatik sanzimandan kaynaklandigini dusunmuyorum (simdilik). Biraz daha ipucu lazim. Motor ariza isigi yaniyor mu? Arac bilgisayara baglandiginda herhangi bir hata kaydina rastlaniyor mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
Hiç bir arıza kaydı yok seyır halınde pc araca baglı ıken paremetrelerde dahı sorun yok dun aracla 250 km yol yaşptım ezıyet cektım dreksıyon saga sola cevrıldıgınde 4 vıteste tabıkı arac tekleye tekleye gıdıyor anlamadım ben bu ısi neden cıkabılırkı yok denemedıgım parca kalmadı
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Eyvah eyvah!! Yetkili servis çalışanı bu soruyu soruyorsa vay halimize ![]() ![]() Sorun şanzımanla alakalı 2 seçenek sunuyor. 1 Tork bilgisini okuyamazsa bunu yapar 2- Burçlar aşınıksa bunu yaptırır.. Aracı kullanmadan elbette bir yorum yürütmek zor ama buna bağlı bir iki bileşen daha var.Sorun mekanik olduğundan arıza göremeyeceksiniz bu doğal ama dediğim gibi görmeden bir şey söylemek zor maalesef. Bu arada aracınızda ESP varmı?
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
aracın kasasında titreme değil sorun sorun araç tekleme yapması
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
Evet sorunu yine ben buldum.
Aracın sorunu otomatik şanzumanda çıktı türübün ve frenleme balatasında sorun vardı değiştrildi ve sorunum bitti Gazamız mübarek olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |