![]() |
|
307 ye 206 sisi uyuyormu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 11:55 |
307 ye 206 sisi olurmu acaba deneyen bilgisi olan varmı
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimseden tık yok ya biz deneyecez galiba
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
307 2003de sıs yok orjınallerde.bunu 206 sıs farını 307 uygulayan arkadasım var sonuc mukemmel.yakında bende yapacagım 10k xenon bırde mukemmel oldu.ama en onemlı ıs kaportacıda bıtıyor cunku cok ıyı ınce olcumler gerekıyor kı sonradan tampona yazık etmıs veya ıcıne sınmeyerek takmıs olabılırsın.sısın ayaklarınıda saglam sılıkon ve yapıstırıcı karısımıyla tutturdu bır senedır hala saglam.cunku bızım araclarda ayaklar ıcın vıde bolumu yok ıc tamponda 206larda oldugu gıbı.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
eywallah kardeşim bi yorum geldi sonunda tesekkürler yapalım o zaman
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
evet sızın arac daha once dıkkat ettım sısler gercekten guzel oturmus cuk dıye.Fakat ne bıleyım 206 sıs oturtması onden daha guzel tabıı dedıgın zevk dusunce meselesı herkesın gonlune gore artık :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Yorumunuza katılmakla beraber,önce işçiliği ve görüntüyü düşünerek bunu tercih ettim,malum ne kadar profesyonel ve titiz bir usta da olsa görüntü açısından ve konumlandırmada sıkıntı çıkabileceği düşüncesi ile panjura yerleştirdim,sislerim köşe ile bütünleşmesi sıfır bu da görüntüyü daha da güzelleştirdi,2. sebep ise farların çekik olması daha da bir hoş gösterdiği için tercihimi bu yönde kullandım :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
ewet buda güzel olmuş peki neyın sısını taktınız focusunkımı ona benzettım
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Evet Focus sisleri kullandım,civiclerin de uyuyor ama alttan biraz daha bombeli onların.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
peki fıyatları nerelerde o sıslerın
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
bence de 206 sisleri ile uğraşmayın. hem tampona işlem yapacaksınız ki çok dikkat istiyor ben yeni tampon almak zorunda kaldım :) onu da geçtim bağlantı yerleri falan da yokmuş o da ayrı bir sıkıntı. bence resimdeki sisler gayet iyi ve bağlantısı da kolay.
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
Sıfır focus sislerini 45 TL den almıştım,geçen sene ekim ayında,bağlantısı ve montajını kendim yaptım,far içindeki sislerin hattını iptal ederek aynı hattı aşağı indirip sabitledim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 gün uğraştım sonunda focus sisleri taktım sislerin çiftini 66 tl ye internetten eskişehirde bir parçacıdan aldım içinde ampulleri ile birlikte geldi. Sisleri pek kullanmasamda duruşu çok hoş oldu.
Röle ile bağlantısını yaptım içim rahat. Panjura sabitleme işini sıkma köpükle yaptım. daha farklı ya da sağlam bir şekilde sabitleme fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bi sıkıntı yok ama tecrubelerden faydalanmakta yarar var. |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
Kısaca bahsedeyim,işçiliğin orjinale yakın olması için cd playerların içinden çıkan aliminyum bacaklar ile gerekli çekilde mengene ile büktüm ve dairesel yerlere denk gelmesini sağladım,sislerde bulunan yuvarlak bacaklara bisiklet şamyeli ile geçirip sağlamlaştırdım ve üstüne aliminyum plakayı geçirip uygun şekilde vidaladım,dyson denilen güçlü bir yapışkan ile de hem kamufle hemde görüntüyü toparlamak için üzerine sürdüm hem sağlam hemde görüntü olarak orjinal bir duruş elde ettim,kesme ve yerleştirme ile ilgili fotoğraf aşağıda mevcut.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
güzel olmuş elıne saglık bende passatınkını buldum ikinci el elımde var onları takacam harelde
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
passatın sısleri taktım sononda cok güzel oldu resımlerı atarım
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Hadi hayırlısı olsun,bekliyoruz fotoğrafları.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |