![]() |
|
satılık 206 orjinal kaset çalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ades23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2012 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 04:29 |
aracıma cd usb çalar taktıgım için cıkarılmıstır en ufak sorunu yoktur tertemizdir 2003 model 206 orjinal kaset calar radyolu teybidir..
![]() |
|
:) TOPRAĞIN ALTI SONUMUZ DEĞİL GELECEĞİMİZDİR :)
|
|
![]() |
|
bilgiislemozgur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgiislemozgur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba ne kadar ücret istiyorsunuz acaba ? ben sadece radyo dinliyorum orjinal teyb sıvı sızması oldu board bozuldu sonradan taktığım hiçbir teyp memnun kalamadım. Bu teyp taktığımda acaba kod vs. birşey isteyip çalışmamazlık yapar mı ? şayet böyle bir durum ile karşılaşırsam sizin teyp sağlam olan board benim teyp takıp aracı kandırabilir miyim :)
|
|
![]() |
|
ades23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2012 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 70 tl istiyorum ben bu teyp ustundeyken aku sokup taktım ama kod istemedi kod istese bile kod bulunması basıt forumda bulabilirsin kod isterse bulamazsan yardımcı olurum hocam
|
|
|
|
![]() |
|
bilgiislemozgur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgiislemozgur
anladım. kargo parasıda vereceğim biraz daha ikramınız olabilir ise ben talibim internetten araştırdım sahibinden.com da filan 40 a 50 ye var ama güvenli olsun istediğim için buradayım :) bide ödeme gönderi işlemlerini vs nasıl yapacağız ? ankarada tanıdığınız var mı ?
|
|
![]() |
|
bende birşey alırken kapıda odeme seceneği olmadan almam sende alırsan gonderirim kapına geldıgınde getiren kargo gorevlisine ürüne bakıp parasını odersin hocam onceden para odenmez kım olursa olsun ben bu görüsteyim.
ankarada tanıdıgımda cok akrabamda cok babam sureklı gıdıp gelıyor ama tanıdıga gerek yok en temiz ticaret dediğim sekilde olması bence hocam ürün aklına yatmazsa almazsın kargo görevlisine teslim edersin
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgiislemozgur
özelden yazdım dostum
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
teybin arabana tanıtılması gerekiyor bu haliyle arabana takarsan teyp çalışır ama her 2 saniyede bir biiip diye öter bende öyle oldu kısa zaman önce aldım aynı teypten benim teybin kasetçalar düğmeleri bozuktu kaseti çıkarmıyordu ve kapağı kırıktı kötü görünüyordu taktım ötünce servise gittim sordum 40 tl tanıtma parası istediler vermem o kadar para dedim ve iki teybi de eve çıkardım aldığım teybin ön panelini düğmeleriyle beraber söküp benim teybe taktım ve sorunum ortadan kalktı...
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
tabi bu tanıtma işinin çok zor birşey olduğunu sanmıyorum servis olduğu için bu kadar para istedi başka bi yerde çok daha uygun tanıtma yapabilirsin bu arada benim arabam 307 ama teyp aynı olduğu için bilgi verdim
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgiislemozgur
maestro ilgin için teşekkür ederim bunu bilmem iyi oldu. arkadaş fiyatta ikram yapmadı o yüzden ben alamadım. umarım bu açıklamaları okuduktan sonra fikri değişir :)
|
|
![]() |
|
en son oluru soyledım hocam kabul etmedınız
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |