![]() |
|
Kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 15:12 |
Merhabalar forum PeugeotTurkey Ailesi sizlere bir sorum var yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim
15.000 tl 'lik kredi çekildi araba alındı, faizi ile birlikte 19.000 TL olarak ödenecek. arabanın daha 1.000TL'lik bir kısmı ödendi, ancak araç bugün perte çıktı, aracın kaskosu var. bu durumda kasko bana ne kadar para verecek ? aracın değeri 15.000 tl ve ben bankaya ne kadar para ödeyeceğim ? banka benden 19.000 tl mi alacak yoksa araç pert olduğu için 15.000 tl mi ? kredi çekilirken araç kredisi olarak çekildi.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam borcun neyse onu odıceksın bankayı ılgılendırmıyo aracın pert olması sen kaskodan paranı kasko pıyasa fıyatı olarak ne uzerınden kasko yaptıysa onu oder sana
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
soylede bısey var aracın kaskosu varda expertız gelıcek emnıyet kemerıne kadar ıncelıcek emnıyet kemerı felan takılı deılse vermez
|
|
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
emniyet kemeri takılı olup olmamakla ne alaka ki :/
|
|
|
![]() |
|
onlara sormak lazım adamlar herseye dıkkat edıyo sırf para vermemek ıcın her turlu zorlugu cıkartıolar
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Iyi bir kasko sirketi ise sorun cikmaz diye dusunuyorum. Eger eksper pert demisse geriye kalan hesabiniza paranin yatmasidir. Ne kadar yatacagi konusu ise fikrimce Berk'in dedigi gibi olsa gerek. Sadece mantik yuruterek soyluyorum herhangi bir malumatim yok.
|
|
![]() |
|
mustigiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
bu eksperler kasko bedelini hiçe sayıp, piyasa değerinde para veriyorlar... bilginize...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bildigim kadari ile hangisi ucuz ise onu dikkate aliyorlar. Yani piyasa degeri mi yoksa kasko bedeli mi. |
|
![]() |
|
mustigiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Hayirli Aksamlar dilerim,
Experler piyasada ayni ozelliklerdeki benze araclarin en yuksek ve en az olan fiyatini belirleyp ortalama fifati veriyorlar... Bu sigortalarla iyi pazarlik yapmak lazim. Kisi kendisi birkac galeriden teklif almali ve yazili olarak teklifleri sigorta sirketine vermeli, ben oyle yaptim... Gecmis olsun tekrar. |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
7-8 ay evvel yaptığımız bir kazada araç pert oldu ve daha 2 aylıktı. Aracın kaskosu sıfır teminattı (pert durumunda aracın güncel liste satış fiyatı ödeniyor) Ben aracı Leasing ile aldım, isimleri farklı olsa da mantık aynı :) Aracı ben aldığımda güncel liste fiyatı 80.250 Euro idi ve 2 aylık periyot içinde fiyatı pek değişmedi.
Araç sigorta şirketine gönderildi ve satışı beklendi,sigorta şirketi aracı sattı üzerini tamamlayıp bankaya ödemesini yaptı ve hesabı kapattı.Nihayetinde araç misal 36 ay vadeli çekilmiş bir kredi ile alınmışsa; 1- o araç zaten sizin değil bankanın aracı ruhsatın sizin adınıza olması bir şey ifade etmiyor ne yazık ki (36 ayın sonunda sizin olacaktır) 2- kasko şirketi aracın parasını ödemeyi kabul ettiği an parayı size değil krediyi çektiğiniz banka şubesine öder,sizin elinize nakit geçmez. 3- 36 vadeli alınan bir araç misal 2 ay içinde pert olduysa zaten ödeme planı ve akdi faizleri iptal olup tekrardan düzenlenmek zorundadır. 4- bence siz bankaya aracın pert olduğunu bildirin ve geri kalanıyla onlar ilgilensin siz değil. Çünkü araç sizin değil!! Tekrardan geçmiş olsun giden araç olsun.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
hepinize çok teşekkür ederim. monur açıklama için ayrıca teşekkür ederim.
|
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
çok geçmiş olsun.
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
arkadaşım aracı alırken noter aracın faiş bedelini söyler zaten sana noter satış kağıtlarınıda incelersen görürsün o fiyatı kaskoyuda o bedel üzerinden yaparlar ve aracın pert olması durumunda sana o fiyat ödenir bankaya yatıracağın para toplu yatırımlarda faiz indirimi uygulanır
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar benim bildiğim ve bizzat yaşayarak öğrendiğim sigorta şirketleri KASKO DEĞERİNDEKİ yazan rakamı dikkate almıyorlar, yıpranma payı , piyasa değeri vs..vs.. diyerek 34.000 TL lik bir kasko değeri olan araca piyasadaki değeri olan 28.500 TL veriyorlar bu rakamı da zorla kavga dövüş pazarlıkla verdiler... inşaallah sizin dediğiniz gibi olur da kasko değerinden ödemenizi yaparlar...
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
geçmiş olsun.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |