SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

206 GTİ YARDIMM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
guillermo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı guillermo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 206 GTİ YARDIMM
    Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 23:52
Slm arkadaslar..Bende 206 gti var aracı yeni aldım bugün Airbag ışığı yanıp yanıp sönmeye basladı..halada yanıp yanıp sönüyor?yardım
trafik kurallarına uyun
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
valeryzone Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valeryzone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 10:44
arkadaşım hiç korkma.bendede gti var ilk aldığımda bende korkmuştum koltuğun altında Airbag soketleri var koltuğu sürekli birileri bindiği için ileri geri oynattığında temazsızlık yapıyor güzel bir elektrikciye işini hallettirebilirsin :)
Yukarı Dön
MagicPerformance Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MagicPerformance Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 11:12
Her zaman soketten olmayabiliyor, airbag swich inin de kontrol edilmesi gerekir.

İlk etapta sokete bakın sonra sırası ile swich ve beyin
Yukarı Dön
valeryzone Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valeryzone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 11:27
doğru ama Benimkinde Hep Soket Çıktı :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.