![]() |
|
206 GTİ YARDIMM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
guillermo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guillermo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 23:52 |
Slm arkadaslar..Bende 206 gti var aracı yeni aldım bugün Airbag ışığı yanıp yanıp sönmeye basladı..halada yanıp yanıp sönüyor?yardım
|
|
trafik kurallarına uyun
|
|
![]() |
|
valeryzone ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı valeryzone
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım hiç korkma.bendede gti var ilk aldığımda bende korkmuştum koltuğun altında Airbag soketleri var koltuğu sürekli birileri bindiği için ileri geri oynattığında temazsızlık yapıyor güzel bir elektrikciye işini hallettirebilirsin :)
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Her zaman soketten olmayabiliyor, airbag swich inin de kontrol edilmesi gerekir.
İlk etapta sokete bakın sonra sırası ile swich ve beyin |
|
![]() |
|
valeryzone ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı valeryzone
doğru ama Benimkinde Hep Soket Çıktı :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |