![]() |
|
sis camlarının ısınması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 17:25 |
farlar değil de sisler aşırı fazla sıcak geldi ondan merak ettim. o zaman sıkıntı yok. teşekkürler :)
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ramazan dün bahsettim sana xenon muhabbetinde halojen ampüller kullandığı enerjinin %75inden fazlasını ısıya çevirirler. Bu sebepten farın ısınması normal .
206ların bir kronik sorunuda park lambasının ya köşede olması. Görünüm olarak güzel ama o kadar yakın yere uzun süre yanacak halojen ampül koymak bilmiyorum tasarımcının halojen ampülden haberi yokmuş gibime geliyor. 206+ da park lambası kısa hüzmenin altında böyle bir sorun yok. ısınmadan dolayı zamanla şekli değişmiş ve sararmış olabilir. Led kullanmak iyidir. SMD ledlerde zamanla ısınır ama halojen kadr olmaz. Sis için yapacak bişi yok. H1 kullanıyorsun h1 ampülleri gördüysen ışık veren teller ve cam tam ampülün ucunda az ileriside sisin camı bu yüzden farlarına nazaran sisilerin ampülü cama daha yakın. Onunda etkisi vardır . Eriyecek sıcaklığa çıkmaz merak etme 55w ampül kullanıyorsun |
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar. dün akşam yaklaşık 30 dakikalık bir şehir içi süresince sis farlarım açıktı. 30 dakika sonra arabayı park ettiğimde sislerin camlarını ellediğimde aşırı bir sıcaklık vardı. farları elledim onlarda da vardı ama sislerde en az 3 kat daha fazla bir sıcaklık vardı.
sonra park led ampülleri dikkatimi çekti. bugün söktüm baktım park led ampüllerinin üst kısmının plastiği hafif sararmış ve hafif erimiş. fakat park ampüllerinde şöyle bir durum var, elektrikçi arkadaş masraf olmasın diye led vardı şurda dedi taktı, o zaman dikkat etmedim hiç, belki ilk taktığında da öyleydi. bende bu şekilde olma ihtimali var mı? |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |