![]() |
|
SATILIK 206 QUİKSİLVER |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 09:21 |
Aaracımı satmaya karar verdim.. Düşünen olursa foruma özel fiyat desteğim vardır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cix-bir-arac-96371717/detay/ |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HAYIRLI SATIŞLAR.KAFANIZA YATAN ARACLAR HANGİLERİ MESELA TAKAS TA :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar. bence sağdan soldan arkadan içten, net ve düzgün fotolar koyarsanız daha iyi olur. en azından çevre il/ilçelerden de gelebilecek durumda olanların aklında artılar oluşmuş olur. ben açıkcası yakında olsam hiç foto olmadığı için ya tereddüt eder aramazdım, ya da hiç dikkate almazdım. internet ilanlarında foto çok önemli.
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Takasta düşündğüm araçlar başabaş; Peugeot 406(2001-2003)- Volvo S40 (2000-01) - Honda Civic 1,6ies(2000-01) - Wolswagen Polo 9N (2001-02) üzerine nakit vererekte Mercedes CLK200 komp. (1997-99)
|
|
![]() |
|
Evet hocam haklısın ama cep telefonumla normal olarak çektiğim fotoları sahibinden fotoshoplu olarak gördüğü için diğer fotoları koyamadım...Aracı ağaç altında gölgede çektiğim halde fotolar la oynanmış diye red edildi ilanım bende şimdilik geçici olarak tek resim koydum...
|
|
![]() |
|
cengo26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
araç soonrooflumu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |