![]() |
|
amerikan park sinyal modülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 22:05 |
ben aracıma bu modülleri bağlıyacam fakat aklıma takılan bişey var bu amerikan park sinyal modüllerini araca bağlayınca ön sinyaller kısık yanarken arka sinyallerde yanıyomu devamlı bilgisi olan varmı bu konu hakkında
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkalar yanmaz sanmıyorum ancak sadece farlardaki sinyale yapmak istersen elinden de geliyorsa boyle işler çift duylu ampulle yapabilirsin.. boşa modüle para verme
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
arac 307 biraz sıkıntılı olabilir sinyal lambaları uyum sağlarmı dediğin ürünler elinde link resim vs. bişey varmı elinde paylaşırmısın lütfen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Direk çift duylu ampül alıp gerekli bağlantıları yaparak elde edersiniz,aracımda o şekilde kullanıyorum,modüllerde ısınma sorunu var bildiğim kadarıyla.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
valla bir sıkıntı yok ben kullanıyorum ayrıca uyum sağlamama gibi bir durumu yok biraz yuvasıyla oynuyorsun o kadar hatta ben de az once durumdan bahsettim http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24721
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |