![]() |
|
gaza yüklenince çekişinde kitleme ve azalma 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
weezerwawe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 20:56 |
iyi geceler herkese bugün aracımda gelirken farkettim 2. viteste örneğin yüksek devirde giderken gaza biraz daha dokununca arabanın kendini öne atmadığını ve bariz şekilde kitlediğini hissettim yani gitmiyor sanki birşey durduruyor yavaşlatıyor gibiydi sizce sorun ve çözüm yöntemi nedir herkese saygılar.
|
|
![]() |
|
weezerwawe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
![]() ![]() ![]() ![]() |
ekstra bilgi olarak da gaza çok yüklenince yani dip gaz basınca bu olay gerçekleşiyor.
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
araca 2. vitesin devirinden fazla yukleniyorsan benzini yeterli çekmiyordur arac kasıyordur kendini benim gti de oluyo 2. viteste sonuna kadar basınca 100 den fazla gitmiyor ve kasmaya baslıyor.2. vitesin devir gücünden fazla yukleniyor olabilirsin. benim düşüncem bu
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
aynı sorun 2 gunder bende de var yani deviri 4 den yukarı bastıgım an sanki arac bişey tutuyor geri çekiyor gibi yapıyor. alt devirlerde sorun yok araç 106 xr gaz ayarından olabilir dediler.. Yani o devirlerde gazı daha fazla istediğinden az geliyorsa gaz yemiyodur felan dediler..
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
aynen bu şekilde sorun normal devirde yüklenince bişey yok ama deviri zorlayınca araba gitmiyor gaza boşa basmış gibi oluyorum yarın bi götüriyim bakalım ayarlarını yaptırmaya yeniden :)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sorunu yasayan arkadaslara ilk onerim bogaz kelebeginin temizliginden emin olmalari. Eger temizlenmis ve hala sonuc alinamiyor ise ECU yazilimini guncelleterek sonuca ulasabileceginizi dusunuyorum. Yabanci forumlarda bu yonde cozume gidenleri okumustum.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bogaz kelebegini temizlettirin sonra yazılımu güncelleyin büyük ihtimal düzelir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
masrafı ortalama ne kadardır çok tuzlu bi işmidir? :)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Fiyatlardan haberim yok ama bogaz kelebegini temizletmek pek bisey tutmaz. Yazilim icin ise yetkili servis ile bir gorusun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
yazılım derken lpgli araç lpg yazılımından mı bahsediyoruz ? :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |