![]() |
|
lpg ye %11 oranında zam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 11:10 |
lpg ye %11 oranında zam yapıldı.benzin uçtu ,mazot onunla yarışıyor şimdi lpg de depara kalktı sürekli zam gelmeye başladı .Allah sonumuzu hayır etsin,bu gidişle arabaya binmek hayal olacak.umarım hükümet durmak yok yola devam politikasından akaryakıt zammı konusunda vazgeçer.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
memleketin insanı koyun aklına sahip ve hiç bir şeye itirazda bulunmuyorsa gayet doğaldır.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
Durmak yok vatandaşı yolmaya devam.. |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Simdi diceksiniz yine koliva karsilastirma yapiyor ![]() ![]() Alttaki grafikte ustte olan tarihlere gore fiyat dalgalanmasini gosteriyor. Alttaki pasta ise fiyatin icinde neler oldugunu gosteriyor. 03.07.2012 de LPG nin litre fiyati 0.5640 imis. Bugun ise 0.733. Son zamanda bayagi bir ziplama var yani. Diger taraftan fiyatin 58%'i lpg nin kendisi, 25%'i dagitim masraflari, 17%'si ise vergi imis. ![]() Benzine gelince vergi isi degisiyor ![]() Litresi 1,786 Euro olan benzinin, 17.6%'si esas benzin fiyati. 51.5%'i direk vergi, 9.9% dagitim ucreti ve ufak bir meblagda ek ucreti var. ![]() Düzenleyen koliva - 04 Eylül 2012 Saat 11:50 |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Bazı zamanlar karikatür ve değişik sitelerde gezerken okuyorum..Türkiye'de vatandaşı az daha zorlasalar,vergi ile çalışan ilk aracı bir icat edeceğiz diye,pekte mümkün olmayan birşey değil aslında.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
t.tuncel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
dikkat eden olduysa eğer ne zaman memlekette 10 lu 15 li şekilde genç kardeşlerimiz şahadet şerbetini içseler o zaman büyük yüzdeli zammı yapıştırıyorlar...
Bütün şehitlerimize Allah (c.c)'tan rahmet anne ve babalarına sabırlar versin...
|
|
'99 peugeot 306 griffe 1,6 90 bg
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
bugün 100 liralık vergi aldım, 58 liralık lpg verdiler..
Düzenleyen AydınBeyol - 04 Eylül 2012 Saat 20:47 |
|
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Firmalar araçlarına aldığı yakıtları gider olarak gösterdiği için vergiden vs düşüyor yakıt parası bedavaya geliyor. olan senin benim gibi vatandaşa oluyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
halil sezai gibi isyan mı etsek ::)))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
bu zamlardan sonra hep böyle tartışma ortamları oluyor... nadiren de olsa çift şeritten tek şeritli yollarda araba sürünce ve dibimden geçen tırın şöförünün en ufak hareketinde beni altına alcağını ve kurtulma şansımın sıfır olduğunu görünce bu zamlara kızmıyorum.bedava olacak şeyler değil bunlar milyarlarca lira harcanıyor çok kısa sürede ve bu maliyetin ekmeğe zam yapılarak çıkarılması pek mantıklı olmazdı.ata binen arpasını esirgemez kardeşim neredeyse tuvalete arabayla gidecez.biz de biraz dikkat ederiz.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
öylede arkadasım tek şerit sadece türkiyede yok heryerde var heryerde milyarlar harcınıyo yollara otobanlara ama en pahalı benzin yine bizde.öyle yolla falan olcak iş değil bu.bu zam işi oyuncak gibi oldu sanki ya bugun napsak ne etsek dur ya benzine zam yapalım gibilirden.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
devletin tüm gelir kalemini vergiler oluşturuyorsa ozaman okul yapacağı zaman yol yapacağı zaman,sürekli akaryakıta zam mı yapacaklar?yalnız bu vergiler arttırılıp zamlar yapılırken vatandaşın alım gücüde hesaplanmalı ve artırılmalı Düzenleyen elsoberano - 06 Eylül 2012 Saat 10:17 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
bunu ben yazmadım maestro yazmış sanki cvp bana yazmısın gibi olmuşta :DDD bende maestro ya bu cvpı verdim öylede arkadasım tek şerit sadece türkiyede yok heryerde var heryerde milyarlar harcınıyo yollara otobanlara ama en pahalı benzin yine bizde.öyle yolla falan olcak iş değil bu.bu zam işi oyuncak gibi oldu sanki ya bugun napsak ne etsek dur ya benzine zam yapalım gibilirden. haksızda değilim bu cvp yazmaya.
|
|
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
son 10 yılda 15 bin km bölünmüş yol yapılan o her yerde olan ülkelere bi örnek söyleyebilir misiniz?
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
arkadasım bu yol yapımını benzinle kıyaslayamassın benim heryerde söylediğim ülkeler diye hiçmi yol yapımı yok hiç mi çalışöa yapılmıyor.ben takip etmiyorum okadar ama eminimki bizim ülkemizden daha düzgün daha kaliteli yollar yapılıyordur.peki o ülkelerde niye benzin bizden daha ucuz.ben bunu anlamıyorum.beni yanlış ta anlama ben seninle tartısma ya girmiyorum senin fikrine karşı kendi fikrimi söylüyorum.benzine her hafta yapılan zam kadar her hafta yol yapımı yoktur.bak bizim buraya gelde yolları görü arabanın anasını belliyo yollar.buna bakarak yapılan zam çook yani.
|
|
|
|
![]() |
|
mustigiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
istanbuldaki yollara göre bir araç üretilmeli esasında,
belediyelerimizin ............................... , neyse çalışmıyorlar, çevreyi kontrol etmiyorlar, hiçbirşey umurlarında değil, hükümet bu sene sınıfta kaldı. akaryakıt hiç bu kadar zam görmemişti, ve zamlar hergün devam etmekte... sonu ne olacak bakalım... yeter artık, hergün zam hergün zam... makam arabalarına kendi maaşlarından yakıt doldursalar, dokunulmazlukları kaldırılsa, standart vatandaş olarak hayatlarına devam etseler, belki o zaman vatandaşın halinden anlarlar... ancak nafile bu arkadaşlar o kadar bencil ve nefislerinin peşinde köle olmuşlar ki, başka hiçbirşeyi görmüyorlar...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
[QUOTE=mustigiz]
yeter artık, hergün zam hergün zam... makam arabalarına kendi maaşlarından yakıt doldursalar, dokunulmazlukları kaldırılsa, standart vatandaş olarak hayatlarına devam etseler, belki o zaman vatandaşın halinden anlarlar... bu seçenek çok doğru keşke 1 ay akaryakıtını kendileri alsalar araçlarının bakalım böyle zırt bırt zam yapabiliyorlar mı?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
aynen katılıyorum size onlara herşey beleş ondan habire zam yapıyolar acaba elektrik su faturası ödüyolarmı....
bu na dur demenin zamanın geldi ama biz türk halkı ses cıkarmıyoruz hala. 1 hafta kontak kapat bakalım ne oluyor bidaha zam geliyormu benzin ucuzluyormu ucuzlamıyormu.
|
|
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
http://ekonomi.milliyet.com.tr/operasyon-tamam/ekonomi/ekonomidetay/23.09.2012/1600603/default.htm
Tam 36 kuruş zam geldi dün itibari ile motorin oldu 4,36 gelde arabaya bin
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Herkes herhalde artik ayni seyleri kusmaktan bikti usandi. Allah yardimciniz olsun dostlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |