![]() |
|
Peugeot 206 - Sinyal Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Luksorin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 10:16 |
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta ilk arabamı aldım. 1999 model Peugeot 206 1.4 XR otomatik. sol sinyal kendiliğinden çalışıyor. Sanırım yalama olmuş. Sorun tam olarak nasıl ve ne kadar masrafla çözülür acaba? Bu konuda başına böyle bir sorun gelen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her durumda mi sol sinyal calisiyor?
|
|
![]() |
|
Luksorin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Her durumda değil. Sağa sinyal verdiğimde sağ çalışıyor. Ya da parklarda sorun yok. Bazen düzeliyor ama tümseğe girdiğinde tekrar çalışıyor. Sanırım mekanik bir sorun var.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eger koldan ise Com2000'i degistirmeniz gerekir. Com2000, direksiyonda bulunan butun kollari ihtiva eden parcanin adidir. Cikma da bulabilirsiniz diye dusunuyorum. |
|
![]() |
|
Elektrikçiye gittim ve kolu temizledi. Şu anda sorunsuz çalışıyor. 30 TL'ye halletmiş oldum. İlginize teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |