![]() |
|
hız sabitleme kolu (satılmıştır) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 01:34 |
||
206 ve 307 ye uygundur. hız limitlemeli değildir. peugeotmarketten birkaç ay önce almıştım. konyalı ramazan usta dahil aracıma tanıtma işini yapamadık. benim aracın elektronik altyapısı uygun değilmiş. hız sabitleme konusundaki parametrelere uygun araçlarda kullanılır. sadece bir kaç kez tanıtım-deneme amacıyla takıldı, malesef hiç kullanılmadı. fiyatı kargo benden 90 liradır. ihtiyacım olan kullanılmamış 206 malzeme veya parçalarıyla takas olabilir. ihtiyacım olmayanlarla takas düşünemem, zaten sattığım malzeme de ihtiyaç dışı. farklı fiyat çıkarsa alt-üst anlaşılır.
ihtiyaçlarımdan örnekler; - periyodik bakım malzemeleri (yağ ve filtreler) - bagaj camı (alıcı ödemeyi camcıya yapabilir) - elektrikli yan ayna ve düğmesi - sis farları (orijinal) - arka cam için motor ve buton - direksiyona tam deri kaplaması veya orjinal çıkma deri direksiyon (airbagsiz) şimdilik aklıma gelenler bunlar. saygılarımla.
Düzenleyen hema123 - 07 Eylül 2012 Saat 23:47 |
|||
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
2006 model araca da olmadı ha vay anasını yaa. Hayırlı satışlar hocam.
|
|||
![]() |
|||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
||
benim 2005 1.6hdi ye olur mu acaba hız sabitleyiciye ihtiyacım var
|
|||
![]() |
|||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
gaz pedalı elektronik oldugunda hız sabitleme olmaz diye bişe yok eger gaz pedalı elektronik ise kesinlikle uyar fren pedalı eger dört kablolu ise sadece pp2000 den ayarlanır eger fren padalı iki kablolu ise iki adet kabloyu kendiniz çekmeniz lazım ben öyle yaptım ve çalıştırdım kullanıyorum
|
|||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Valla hocam 2011 model aracımda dediğiniz özellikler mevcut ama çözemediğimiz bir nedenden olduramadık cruise contolu. Hema123, Hocam sizde nerede hata verdi ? |
|||
![]() |
|||
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
||
senin araca olma ihtimali yüksek. ustanın şimdiye kadar taktığı ve çalıştırdığı araçlar 2004 ve 2005 model hdi lermiş. farklı modellerde değişik beyin yazılımları oluyor. kimisi cc tanıtımını kabul ederken, bir kısmı da uyumsuz olabiliyor. benim 2006 model aracımın beyin yazılımı uyumsuz çıktı. bu 206 larda x-line, x-design, f-line , sw gibi birsürü versiyon var ya, zannederim ecu yazılım versiyonları da farklı ve birinde yapılabilen bir uygulamayı diğeri desteklemeyebiliyor. ankarada 2006 model 206 sı olan bir üyemiz cc taktırdı ve göralda abdullah ustaya akive ettirdi. ama bu araç sw idi. senin aracınbeyin etiketinin resmini koyabilirsen uyup uymayacağını daha net söyleyebilirim. benim araçtakiyle aynı etiketse uymama ihtimali yüksek. saygılarımla. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
fiziksel olarak hiçbir uyumsuzluk yoktu. elektronik gaz pedalı, dört kablolu fren müşürü, debriyaj müşürü vs tamdı. üstelik tanıtım işlemine başlamadan konyalı ramazan usta tarafından herşey tek tek kontrol edildi. beyin-yazılım uyumsuzluğu dendi sonuçta. saygılarımla
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Beyin yazılım uyumsuzluğu nasıl oluyor ?
Ben de mesela PP2000de menüsü çıkıyor. Açınca göstergelerin hepsi çıldırıyor araç çalışmıyor. Diagbox da denediğimiz zamanda ne oldu ne de olmadı diyor tekrar menüye atıyor. Cenker abi var forumda kendisi biraz bilgi verdi bana com2000le alakası olabileceğini söyledi bende delphinin com2000ini arıyorum. Bizimkiler sagemmiş. Piyasada da deli gibi DAM mı ne öyle bir marka var çıkmacılarda. Son çare onu deneyeceğiz. |
|||
![]() |
|||
toGah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
||
kaç para bu kol ?
|
|||
2004 - 307 1.6 Technoplus
|
|||
![]() |
|||
||
benim araçta da aynısı oluyor.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
parçacılarda 130 ila 200 arası bulunabiliyor. çıkmacılardaki fiyatı şansa kalmış. ben elimdekini 90 liraya satıyorum. ilk mesajda belirtmiştim.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
||
nerede oluyor ki bu etiket
![]() |
|||
![]() |
|||
||
206 larda kaputu açınca sağ tekerin üstüne denk geliyor. sizin araç 307 1.6hdi galiba. ondaki yerini tam bilmiyorum. edit: galiba buldum, şu konuda bahsediliyor: Düzenleyen hema123 - 05 Eylül 2012 Saat 01:28 |
|||
|
|||
![]() |
|||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
||
formda serco 05 arkadaşımızdaçok araştırıp çok yer gezmişti aktif edememişlerdi fakat ustamız degik yerlerden lexia dan 207 den hatta çin malı gibi degişik yazılar çıkmıştı pp2000 de olmadı diye bırakmıştık serco05 arkadaşımız gitti ve yolda tamemen tesadüf tekrar açıp deniyor çalıştıgını görüyor ve geri dönerek sevincini bizlerle paylaştı ben iddia ederimki limitleme bile olur bizim araçlara fakat kablo çekmek gerekir oda araç saglıgı için riskli olur
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
||
ayrıca şunuda belirteyim pejoların beyinleri biraz hantal pp2000 de ayarlama yapılınca ayarı biraz geç algılıyor bunu 3 araçta rasladım bilginize
|
|||
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Aynen katiliyorum. Olmaz diye birsey yok. Riskli ama ugrasinca olur. |
|||
![]() |
|||
||
mehemet abinin arabasını kast ediyorsanız abdullah ustaya beraber gittik onunla onun aracı 2004 modeldi. 2006 da BSi larda bir değişikklik olmuş sanırım ya da türkiye gelenleri versiyonlarıdna bir engelleme yapılmış bazılarında olmuyor. Pejo neyin peşinde çok merak ediyorum |
|||
![]() |
|||
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
||
Eray senin arac benimki ile aynı galiba benimkini aktif etmek 5 dk sürdü seninkide olması gerek bence.Ben ankarada yaptırdım bilginize.
|
|||
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|||
![]() |
|||
||
olabilir
![]() |
|||
![]() |
|||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||
İtiraf ediyorum o üyeniz benim
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |