![]() |
|
Türkiye'den Kıbrıs'a araba götürmek? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 01:16 |
benim Türkiye plaka arabayı kıbrısa sokacağım. şu kıbrıs limanındaki zorunlu kıbrıs sigortası olayı hakkında tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi ? en hesaplı şekilde nasıl halledebilirim bu işi? çalıştığınız sigorta şirketi varsa telefon numarasını paylaşırsanız harika olur.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 yıl öğrencilik hayatım boyunca aracımı götürdüm getirdim..Yapman gerekenler araç aile bireyinin üzerindeyse vekalet vermeleri,şu isimli şahıs aracı şu şartlar altında kullanabilir vs.. diye.
Önceden Triplink mi bişeyler vardı şimdi sadece TC kimlik numarası ve pasaport yetiyor,araç giriş çıkışı pasaporta işleniyor. KKTC girişinde aracına Kıbrıs sigortası ve seyrüsefer denilen evrakları Kıbrıs'ta limana inince temin ediyorsun. Sigorta işini fazla takma,dışarıdaki ile en fazla 15-25TL arası oynuyor,limanda 3aylık yaptırır daha sonra başka bir yerden de yaptırma imkanın var.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
eyvallah çok saolasın. peki bu 3 aylık sigortanın ücreti nedir ortalama olarak?
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
abartı bi fiyatı yok hatırladığım kadarıyla,söyleyip yanlış yönlendirmek istemem.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |