![]() |
|
206 kol dayama takıldığında koltuk problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
weezerwawe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2012 Saat 19:30 |
öncelikle herkese selam. bugün aksesuarcıya gittim, kol dayama taktırıcaktım ama bu sefer de koltuğu geriye yatırmada filan sıkıntı çekersin dedi yani olmaz dedi ama gördüğüm kadarıyla taktıranlar var ben bunu nasıl halledebilirim ya da bana şunu alırsan rahat kullanırsın diyebileceğiniz ürün varmı bugün sorduğum ürünün fiyatı 30 tl idi bu civarda birşeyler arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler herkese.
|
|
![]() |
|
weezerwawe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
![]() ![]() ![]() ![]() |
yardım lütfen:)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aksesuarcılarda satılan 30 tl lik kolçak uviversal kalitesiz ürünlerdir. alıp kullanan var mı var fakat zevk meselesi bende 206'm icin zamanında aratırdım. aksaraydan 40 tl ye bi tane aldım fakat o kadar kotuydu ki montaj icin aracıma vida taktırmaya kıyamadım o ürün icin. eger kalite ve uyum istiyorsan armster marka kolçaklardan al her araba icin ozel ugretim modelleri mevcut 206 icin olan cuk oturuyor ne ses yapar ne de koltuk engellemesi fln.. fiyatı biraz tuzludur 150 tl civarı. en iyisi de o dur.
|
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 206'ım varken düşünmüştüm, sonra vazgeçtim.
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm anladım ama şu an için pahalıya kaçıcak benim açımdan o zaman şimdilik rafa kaldırmak gerekiyor bu isteğimi :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |