![]() |
|
307 donanım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2012 Saat 23:31 |
1.madde aracinizda olmali.
2. , 3. ve 4. madde aracinizda bulunmaz. Gorus paketi; Far sensoru Yagmur sensoru Follow me home Sis fari Bu paket XR de yok. XS'de 2005 modellerde ve tum XT , XT Premium ve XSI modellerinde standart. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xr modelleri en boş modelleridir. yazdıklarınızın içinde sadece follow me home özelliği olması lazım.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler sağol
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Bendede aynı arac mevcut.Far ve yagmur sensoru yok.ama ani frenlemede otomatik yanan flaşörler mevcut hatta bayagı denemem oldu varmı yokmu dıye.Aracda yok bılgısayarı var mı?sanırım bı ıhtımal com2000 le degısmıs sızın sıstem dıye tahmın edıyorum.Bıde su var ıstersen far sensoru ve follow me home ozellıgı bızım araclarda cuzı fıyatla uygulanıyor.Sıtede arkadaslardan bırkacının calısması vardı arastır bır ıstersen.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
iç dikiz aynasının arkasında herhangi bisey yok
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eger aracinizda otomatik far opsiyonu yok ise follow me home da olamaz diye dusunuyorum. Sensorun olmadigindan emin misiniz? Resim aradim ama bulamadim maalesef. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
aynanın arkasında herhangı bişey yok kolda auto yazısı var ama ekranda bisey yazmıyor far sensörü için torpidonun ortasında diye belirtiyo kitapcıkta peki follow me home için ne diyeceksiniz
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Imzadaki aracimda 1. madde yok. Diger hepsi var.
Aracinizda yagmur ve far sensoru var ise dikiz aynasinin arkasinda yuvarlakca bir parca bulunur. Bu ayni zamanda yagmur sensorudur. Boyle birsey var mi aracinizda? Ya da silecek kolunu en alttan bir uste getirdiginizde ekranda otomatik silecekler aktif diye bir yazi alirsiniz. Yok mu boyle birsey? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
arkadaşlar aracım 2003 307 1.4 hdi xr araştırdığım ve duyduğum kadarıyla bu araclarda
1-ani frenlemede otomatik yanan flaşörler 2-otomatik yanan farlar 3-follow me home 4-yağmur sensörü bulunuyomuş ama bunlar benim aracımda yok çok ani firen yaptım düşük hızdada yüksek hızdada yanmıyor, otomatik yanan farlar içinde aktif değilse sinyal kolundaki auto düğmesine kontak 1 konumundayken basılı tutun aktif yapın diyolar onada çok uğraştım olmadı, follow me home içinde arabayı stop edin sellektor yapın kayıları kilitleyin diyolar onuda yaptım olmadı, yağmur sensörü hakkındada bi bilgim yok yardım ederseniz sevinirim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |