![]() |
|
HERŞEYİNİ YAPTIM SATMAK ZORUNDAYIM :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2012 Saat 12:41 |
Arkadaşlar mrb. Forumdan beni tanıyanlar aracımı 1 ay önce aldığımı ve 1 aydır tüm problemleri buradan da sizlerle paylaşarak masraftan kaçınmadan yaptığımı bilirler. LPG si 2 hafta önce takıldı. o derece hevesle yaptırdım herşyini ama kredi borcu tepemize bindi. Satmak zorunda kaldım. İlgilenen arkadaşlar içi rahat bir şekilde alabilir. SIFIR MASRAF: İlanımız şudur:
Sadece Forumpeugeotturkey kullanıcılarına 15.900'e bırakırım. Bana çok yardımınız dokundu. İsterseniz telden arayıp deneyebilirsiniz. Başka kimseye pazarlık payı yapmıyorum.
Düzenleyen sukur - 03 Eylül 2012 Saat 12:42 |
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar .. İnşallah satarsın da borcunu kapatırsın..
Ama fiyatın 1.4, 2000 model , 137000 km araca göre yüksek..
Dediğim gibi inşallah satarsın..
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Teşekkür ederim. 14 bine de satıyorlar ama arabayı alıyorsun sanayiden çıkmıyorsun. Ben de uygun aldım bunu. İnan binmek üzere aldığım için en ufak ayrıntısına kadar masraf ettim. Yağ bile değiştirmeyecek alan kişi. Çünkü aracı yeni aldım zaten ben değiştirdim herşeyini. Masrafımı karşılamasa da piyasası buralarda diye böyle yazdım
|
|
|
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Buralarda derken İstanbul değil mi ?
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
Fiyatı Buralarda yani ( Bu rakamlarda ) anlamında |
|
|
|
![]() |
|
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Kardeş bence hiç satma bir iki ay sık dişini emeğine yazıktır
![]() |
|
Artık PUG yok!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |