![]() |
|
arabam gitmiyoo yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 Saat 15:54 |
bende öyle dıyomda bakalım bulacaz arızayı
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
35_gti_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 35_gti_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dizel xt 1.6 la 200 gördük senin aracın benzinliyse daha fazlasını rahat görmen lazım
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrblar sagolasın kardeş pazargunu eksozu komle söktüm katalizör saglam eksozdan süpem kalmadı.gaz kelebegini temizledim adaptasyon yaptırmadım servis yok bizim burda varda anlıyan yok ama rolantıde kelebek acmasında sorun yok .debimetre bunun neresınde bılmyom goremedim debriyaj artık en son care onuda denedim aslıda kacırmıyo gıbi 4 vites 150 diyo 5 e atınca gaz yemiyo sankii tesekkürler ilgin icin
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
xxxxxxxxxo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
Mrb kardeşim geçmiş olsun
Aracındaki sorun 3 şıkkı var 1 Debriyaj sıyırması olduğunda son hız düşer 2 hava debi metre 3 gaz kelebek temızliği ve yüklemesi(yetkili serviste olması şartı) teste çıkıldığında cok guzel anlasılır
|
|
![]() |
|
tek kullandıgım zamanda aynı 170 5 kısıde olsam aynı gıtmıyo gaza basıyorum emme monifolttan horultu gelıyo yemiyo benzındede aynı gazdada. sen contaları degısmıssın düzelmiş ama benımkınde oyle bısey sanmıyorum eksozdan supelenıyorum ilgin için tesekkür ederim saygılar
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Ben 90 beygirlik 1.6 hdi kullanıcısıyken
-Aracta 3 ten fazla kişi olunca 175 i gaza basmama rağmen gecemiyordum.Tek seyahat ederken 200 ü görüyordum. -Aracı özel srvste yazlık bakıma soktugum zaman sagolsun usta denen kişi balataları diski öpecek sekilde takmış Ozamanlar yeni dizel kullanıcısıydım zaten motorun sesi benzinliden sonra epey bi gürültülü ve değişik geliyordu.Balatalar disklere sürtüyormus arac 110 ü gecemez oldu neyseki 2 nci günde farkettim (zaten sehir içindede 90 ı gececek bi durum olmuyordu) Aynı yere gittim zaten ustanın klasık savunma lafı ağbi gevşemiş dur ayarlıyayım tekrardan Buda bizden olsun :) oldu. -Aradan 3 ay gecti arac 175 te kalıyor gaz pedalını sonuna kadar bassanda gitmez oldu Götürdüm baska bir servise emme ve eksoz manifolt contalarını değiştirdi 2011 de 350 tl pazarlıklı fiyattan ![]() ***Her araç için yazdıklarım gecerli değildir Sadece tecrübe paylaşımıdır.Belkide alakasız yerlerden düzeldi benim aracım fakat olan biteni paylaşmak Forum arkadaşlığının gereğidir ***
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Merhaba arkadaşlar Sorun hakkında muro 60 beye
-170 hıza cıkarken aracında genellikle kaç kişi oluyor -diskleri ve balataları (el freni dahil) yenimi değiştirdin -acaba bahsettiğin ses motorun emme manifoltundan mı geliyor? |
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
![]() |
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Turbonun arasına 1500lira sıkışmış turbosu ölmüş kardeş o arabanın allah rahmet eylesin garrett yeni turbo alıp taktırıcaksın malesef
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
kimse yokmu yardımcı olacak...
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
arac manuel
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
110 BG ise 170 sınır olamaz, güvenlik acısıdan 130 ideal (otobanda)
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
araç otomatik mi ?
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
benim indigim arac 95 hp idi buda 110 hp halıyle daha güzel bir performan benleniyor 170 e bile cok zor cıkıyor cok hızı seven bırı degılım ama bunun böyle gıtmemesıde can sıkıyor
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
evet dogru söyluyorsunuz bu formda olmasa battık artık herkes bişeyını degiştır dıyo cözecez inş:)
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
senle aynı sorunu bi kaç ay önce bende yaşadım benim şimdiki arabam 2003 307 1.4 hdi xr 70 beygir bundan önceki arabam 1998 opel vectra 2.0 16v 166 beygirdi tabi anlatılamaz bi güç farkı var ortada opelle 190 - 200 civarı sabit hızla gidiyodum otobanda yaptığım max. hızda 240 km idi ve hala gitmeye devam ediyodu tabi opelden inip 307 alınca biraz işler karıştı kız kardeşim bile arabadan anlamamasına rağmen gidiş geliş yolda araç sollarken abi bu araba ne böyle ya sanki arkadan tutup çeken var arabayı demişti ben 307 yi zorlamadım daha hatta sadece iki kez hız yaptım 28 hazıranda aldım aracımı birisi kısa süreliğine 170 yaptım biride geçen geçe anadolu otobanında 160 la geldim hızlanması gayet güzel eminim dahada hız yapardı ama ben hiç basmadım arabama kıyamıyorum :) acıkcası basmak için opel kadarda güven vermiyo buda ayrı bi gerçek...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Katalitik konvertor de sebeplerden bir tanesi olabilir. Tikali olup olmadigini aracinizi bilgisayara baglatarak anlayabilirsiniz ama bilgisayara baglanildiginda tikali ya da degil diye bir ibare belirmez. Bir ara nasil yapildigini forumda paylasmistim. Pek cok yerde aractan iyi anlayan usta bulmak cok zor. Zaten bu sebeptendir ki bu forum var. Birbirimiz sayesinde birseyler ogreniyoruz ve tecrubelerimizle baskalarina yardimci oluyoruz. Aracimizin ustasi biz kendimiz oluyoruz. Bu demek degildir ki her arizayi kendimiz tamir edecegiz. Biz neyin ne oldugunu, nasil tamir edilecegini kendimiz once bilmeliyiz sonra usta ile birlikte sorunu cozmeliyiz. Benim bastan beri uyguladigim mantik budur. |
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
benim araçta 110u geçmiyor. yokuşlarda yüksek hızda boğuluyor 70e düşüyor.hava filtreleri yağ filtreleri yakıt filtresi ve yağ değişti. gecen sene baskı balata değişmişti.gerçi baskı balata değiştiği gün bile 110 u geçemedi.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
tokatta servisı hic bisey bılmıyor sadece arac satıyorlar. birde bana katalizör tıkalı olabılır dedıler eger öyleyse nasıl anlayabilirm tıkalı oldugunu
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aracinizda eger orjinal hava filtresi+yag filtresi kullanmazsaniz basiniz cok agriyabilir. Kesinlikle bu tarz parcalarda orjinal alin kullanin. Yetkili serviste taktirmaniza gerek yok ama parcalar orjinal olsun. Araciniza onerilen yag 5W-40. 30 numara yag ince gelebilir. Ben de ayni model ayni aracin SW sini kullaniyorum ve yag olarak Mobil 1 0W-40 New Life kullaniyorum gayet memnunum. Siz bence yakin zamanda bir ufak servis yapin araciniza. Düzenleyen koliva - 03 Eylül 2012 Saat 13:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |