![]() |
|
Anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sipisa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 Saat 19:39 |
Merhabalar;
Forumdaki ilk mesajım. Kısmetse yakında 308 sahibi oluyorum. İkinci el temiz bir 308 almak üzereyim. Fakat bir sorum var. 2008 model bir 308 için pazarlık yaptım. Araba temiz, 74000 km'de, yıpranmamış görünüyor. Tabiki ekspertiz vs. yaptıracağım. Ancak kafama takılan birşey var. Araç sahibi anahtarı elime verdiğinde hayretler içerisinde kaldım. Sınıfındaki tüm araçlarda kullanımı kolay sustalı anahtar var iken 308'de klasik anahtar var idi. Burada bir terslikmi var yoksa peugeot böyle bir hatamı yapamış? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu cok kafaya takilacak birsey degil. Sustali anahtara cevirttirebilirsiniz.
Aramiza hosgeldiniz. Kendinizi imzamda bulunan linke ugrayarak tanitiniz lutfen. Simdiden hayirli olsun. Düzenleyen koliva - 02 Eylül 2012 Saat 21:59 |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
308'in olsun da, tek derdin bu olsun. Cüzzi bir miktara sustalı bi anahtara sahip olursun merak etme ( : Hayırlı olur inşallah...
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç iyi olsun, bakımlı temiz olsun varsın sustalısız olsun hocam. Boşverin anahtarı (bence tabii ki
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Merkezi kilit açma kapama tuşu üzerinde olansa ufak bi ücretle hallediyorlar.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
maydogan67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maydogan67
merhaba 206 xt 2001 model aracım var merkezi kilitle büyük bir sorunum var anahtarın kumandasından açma tuşuna bastığımda çalışmıyor anahtardan denediğimde sadece (ön sol yada sağ) hangisinden denersem açmayı o kapıyı açıyor bagaj anahtarı olmadığından bagajda kilitli kaldı tamire götürdüm direksiyon paneli altındaki sigortayı çıkarıp taktılar aracı çalıştırıp kontak kapattıklarında anahtarın kumandasına basılı tuttular sorunu hallettiler ama daha sonraları yine yapmaya başladı bu şekilde öğrendiğimi yapıp hallediyordum ancak şimdi tamamen bozuldu bu konu hakkında bilginiz var mı şimdiden teşekkür ederim.
|
|
maydogan
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
benim de kapı otomatik olarak açılıyor ama kaptmaya gelince uzaktan kapatılmıyor..manuel kapatılıyor...ne yapmam lazım?
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Sanayide karakolun karşısında bi elektirikçi var ismini unuttum ama genç biri ona gidip baktırmanızı tavsiye ederim iyi ustadır.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
maydogan67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maydogan67
|
|
maydogan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maydogan67
eyvallah biraz geç yazabildim ama bu konu hakkında ustalar bişi yapamıyor bu gun tavsiye edilen başka bi ustaya götürdüm peugeot hakkında herşeyi bildiği söylendi elektrikci ancak oda anlayamadı beyinde bi sıkıntı var diyorlar ama bence kesinlikle bi yerlerde kısa devre var bulamıyorlar... tek sıkıntım merkezi kilit oda olursa inşallah içim rahatlayacak...
|
|
maydogan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |