![]() |
|
hangi fren balatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 Saat 12:48 |
Aracımın üstünde TRW marka fren balatası var çok ötüyolar.Bakıma az kaldı peugeot 307 1.6 hdi aracıma diskleri sildirip kaliteli ve sessiz bir fren balatası taktırmayı düşünüyorum, tavsiyeniz olursa sevinirim.
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bosch marka iyidir ses yapmaz daha yumuşaktır
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Bizim 206 larda orijinal logolu olanların içinden FERODO çıkıyor. Balata değişiminde ben yine aynısı aldım ve gayet güzel sonuna kadar hiç ses çıkartmadı.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben Ferodo kullaniyorum gayet memnunum.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ses yapıyorlarsa bitmişlerdir mi demek arkadaşlar ?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
ötmemesi şartıyla, EBC,ATE,brembo,textar,valeo gibi markalar nasıldır ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
balata bitmesiyle alakalı olmayabilir benim balatalar takıldı 500 km sonra ötmeye başladı.
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
ses cıkarması balatanın bitmiş olduğunu göstermez geçenlerde ötüyor diye ben de açtırdım balataların durumu baya iyiydi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
BOSCH marka fren balatası önerir misiniz kullanan varsa izlenimlerini yazabilir mi. şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Iyi oldugunu biliyorum, hep duyuyorum. |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Ben taktıralı 5000 km civarı oldu ve cok memnunum hiç ötme yapmıyor.İnşallah yapmazda marka bosch.Tavsiye ederim.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Keşke o Ferodolardan buradada olsa :)
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
ses yapmasın daha uzun süre gitsin istiyorsanız Bence orjinalini alın kafanız rahatetsi bosch ile aralarında fazla fiyat farkı yok,bosch ve trw markayı tasiye etmem sert balata oldukları için ötme yaparlar,
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
fıyatları ne kadar acaba?
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |