![]() |
|
307 mi satıyorum.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mesutay20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2012 Saat 23:29 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-full-full-iste-bu-307-84362677/detay/
umarım fiyatını doğru yazdım...
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar dilerim ancak merak ettim ş.içi 20 krş -ş.arası nasıl 17 krş yakıyor araç bilgilendirir misiniz ?
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
mesutay20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutay20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl yani?? çok mu yakıyor diyorsunuz?? bence gayet iyi..
|
|
307 HASTASI
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
fevzi senin araç otomatik, bu ise manuel olduğu için biraz daha az yakabilir. Şuanki lpg fiyatlarına da bakacak olursak 20-22 kuruş normaldir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
22.8 krş en az yaktığı,daha da indiremedim,ayarında özel birşey mi var ondan sordum.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |