![]() |
|
Satılık 2004 Peugeot 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2012 Saat 21:35 |
6 yıldır kullandığım ilk gözağrımı artık satıyorum.Özenle kullanılmış bir araçtır.Aracı zamanında hasarlı olarak alıp binmek için topladım.Araçta boya ve değişen parçalar var.Birkaç masrafı olduğundan fiyatı uygun tuttum.Forum üyelerine elimden gelen ikramı yaparım.
İlan Linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-dizel-peugeot-307-98015876/detay/ Resimler: |
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar , az hasarlı alıp topladığını söylemişsisn . Gayetde temiz olmuş alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
gerçekten temiz diri görünüyor. hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Sağolun arkadaşlar alana hayırlı olsun şimdiden.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |